Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Profesionistii contabili” doneaza 5000 lei Fundatiei Sf. Dimitrie

0

Al 3-lea seminar tehnic ACCA cu strângere de fonduri pentru Centrul de zi Sf. Dimitrie

Biroul din România al ACCA, cea mai importantă organizație mondială a profesioniștilor contabili, a organizat, săptămâna trecută,la București, un seminar tehnic în cadrul căruia s-au strâns fonduri pentru copiii Centrului de zi Sf. Dimitrie.

Seminarul, pe tema noutăților legate de Standardele de Raportare Financiară Internațională și problema întârzierii plăților și facturării electronice, a fost cel de-al 68-lea organizat de ACCA pentru membrii și studenții din România și, totodată, cel de-al 3-lea eveniment de fundraising dedicat de ACCA Centrului de zi Sf. Dimitrie.

Inițiativa ACCA de săptămâna trecută a atras peste 50 de participanți, care au donat în total aproximativ 5000 de lei.

Suma de bani a fost „așezată” de Fundația Sf. Dimitrie la temelia casei Centrului social pentru Copii. Fundația Sf. Dimitrie a lansat luna trecută primul său proiect de strângere de fonduri adresat exclusiv firmelor. Proiectul se derulează „în direct” pe site-ul www.CompaniipentruCopii.ro.

ACCA este o organizație profesională cu sediul în Marea Britanie, care și-a început activitatea în anul 1904, ca asociație a contabililor londonezi, extinzându-se ulterior la nivel internațional. În prezent, ACCA este cea mai importantă organizație mondială a profesioniștilor contabili, cu 154.000 de membri și 432.000 studenţi în 170 de ţări, pe care îi ajută să-și dezvolte cariere de succes în contabilitate și afaceri. ACCA are o rețea de 83 birouri și centre în toată lumea. Biroul din România a fost deschis în 2006, coordonând inclusiv activitatea ACCA din Grecia, Bulgaria și Republica Moldova. Valorile care guvernează activitatea ACCA sunt: oportunitate, diversitate, inovație, integritate şi responsabilitate. Detalii despre activitatea ACCA în România: www.accaglobal.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.