Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prima expoziţie a Atelierelor publice de pictură din curtea Palatelor Brancovenesti 12-16 august

0

Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia şi Primăria Municipiului Bucureşti au iniţiat în data de 21 iulie, în curtea Palatelor, primele Ateliere publice de creaţie – Pădurea de şevalete, cursuri de pictură în aer liber, deschise în perioada iulie –august, a.c. Peste 30 de copii, tineri si adulţi au beneficiat de câte un şevalet pus la dispoziţie de Centrul Cultural al Palatelor Brancoveneşti, având ca temă chiar grandiosul Palat. Fiecare a fost liber să-şi aleagă tehnica de lucru dorită iar imaginaţia şi bogaţia cromatică s-au dovedit a fi plăcut surprinzătoare atât pentru vizitatorii muzeului cât si pentru participanţi.
unnamed
S-au legat prietenii, au fost schimbate idei, creioane şi pensule, a curs multă pasiune si mult entuziasm astfel încât, într-un final, s-au strâns o seamă de lucrari ce merită arătate într-o expozitie.

Şi pentru că atelierele noastre au avut success, vă invităm în continuare în curtea Palatelor Brâncoveneşti, unde te aşteapta un şevalet, doar al tau. Nu trebuie să-ti aduci decât culorile cu tine.

Doar în curtea Palatelor Brancoveneşti îţi poţi petrece un timp liber de calitate, pictând şi desenând într-un mediu plăcut, singurul spaţiu muzeal ce dispune de o ambianţă unică.

Începând cu 18 august şi până la finalul verii, doar în curtea Palatelor Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, cursurile de pictură se desfăşoara în aer liber, în faţa şevaletului tau!

Vino şi tu în “Pădurea de şevalete”, să te bucuri de natură şi pictură, de marţi până duminică, între orele 10:00 şi 17:00.
Nu rata ocazia de a ne arăta că ai talent, premii atractive te aşteaptă la Centrul Cultural Palatele Brancoveneşti de la Mogoşoaia.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.