Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Picnic nocturn de Perseide

0

Perseidele reprezintă cea mai faină ploaie de meteoriți a anului. Nu o zicem noi, o zice chiar NASA 👨‍🚀 Așa că în seara de 12 august, ne adunăm pe malul lacului, departe de luminile orașului, bem un pahar de vin și, vorba aia, privim cerul 😁 Dacă vremea ține cu noi, putem vedea până la 100 de meteoriți pe oră.

Detalii aici.

Până atunci, noi pregătim ceva bun de mâncat, dar mai ales ceva rece de băut, iar voi faceți o rezervare. Indiferent dacă veniți cu păturica sau vreți un loc la masă, dați-ne un semn înainte, ori printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook, ori la 📞0748 020 041

Avem 12.000 de metri pătrați să ne lăfăim după bunul plac, așa că respectăm lejer chiar și cele mai dure măsuri de distanțare socială. Și tot pentru a respecta normele de protecție, la ora 23.00 închidem porțile și privim restul spectacolului fiecare de la el de acasă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.