Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 250 de elevi şi profesori la Shakespeare School în săptămâna Şcoala Altfel

0

 Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a oferit ateliere de limba engleză gratuite în cadrul proiectului Şcoala Altfel ce s-a desfăşurat în săptămâna 2 şi 6 aprilie.

Elevii şi profesorii care au luat parte la aceste activităţi, au primit certificate de participare, dar şi cărti în limba engleză oferite  în cadrul unei tombole organizate la finalul atelierelor.

Toate activităţile din cadrul programelor propuse s-au desfăşurat în limba engleză şi au fost organizate conform nivelului de cunoaştere a limbii engleze şi in funcţie de vârsta elevilor (7-18 ani).

„Shakespeare School a ales să joace un rol activ în experienţa extracurriculară a elevilor bucureşteni. Iniţiativa acestui proiect a fost primită cu entuziasm de elevii şi profesorii din Bucureşti, iar în săptămâna 2-6 aprilie, am fost gazdele unor grupuri de elevi de la Şcolile numarul 1, 11, 195, Colegiul National Mihai Viteazul, Gheorghe Sincai, Matei Basarab, etc.” declară directorul Adriana Alionte.

Activităţile propuse de Shakespeare School:

-Club de conversaţie cu profesor nativ „English over a cup of tea” (11-18 ani) – activităţi de conversaţie pe teme legate de cultura şi civilizaţie britanică

– Ateliere despre examenele internaţionale de limba engleză:

„Succes with IELTS and Cambridge exams!” – familiarizarea cu formatul examenelor internaţionale Cambridge şi IELTS.

„Excel in English Speaking” – strategii şi tehnici necesare pregătirii probei de Speaking din cadrul examenelor Cambridge

Mai multe informaţii despre evenimentele gratuite pe care le va organiza  Shakespeare School în următoarea perioadă vor fi publicate pe site-ul oficial: www.shakespeare-school.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.