Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 1.100 de rideri înscriși la Dumbrava cu Mărgăritar

0

Invitație la expediție în natură pe două roți pe 8 august, în Parcul Natural Comana

Una dintre cele mai frumoase competiții de ciclism ale verii datorită locației și frumuseților naturale deosebite este fără îndoială Dumbrava cu Mărgăritar, eveniment organizat de Riders Club pe 8 august, în Parcul Natural Comana. Invitația la distracție în natură a fost deja acceptată de peste 1.100 de cicliști care s-au înscris deja în competiție.

Harta_Dumbrava_cu_Margaritar_2015
Dumbrava cu Mărgăritar va lua startul în localitatea giurgiuveană Mihai Bravu și promite o experiență aparte prin atractitivitatea zonei, traseele de concurs, dar și serviciile și beneficiile oferite. Verdeață cât se poate cuprinde cu ochii, poteci răcoroase, faună bogată, multă voie bună și rost de distracție maximă pe două roți este ceea ce îi așteaptă pe concurenți!

Aflată la cea de-a treia ediție, competiția din calendarul de ciclism al Riders Club vă poartă pașii și roțile pe 3 trasee de concurs ce îmbină într-un mod armonios drumurile forestiere și single-track-urile speciale: Scurt, de 13 km, destinat copiilor sub 14 ani dar și oricărui rider începător; Standard, de 20 km, dedicat celor care au peste 14 ani și ceva mai multă experiență competițională; Epic, de 40 km, care provoacă cicliștii bine antrenați și căliți în curse MTB să dea ce au mai bun. Pe aceste trei rute se vor desfășura nu mai puțin de 40 de curse, împărțite pe abilități și categorii de vârstă.

Cei care nu și-au rezervat încă un loc în concurs mai au ocazia astăzi, 5 august, până cel târziu la ora 23:59, când este ultima zi de înscriere online și de achitare a taxei de participare la Dumbrava cu Mărgăritar.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.