Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mos Craciun Alearga – Un eveniment distractiv de alergare, pentru cei mari si cei mici, pe 6 decembrie in Parcul Mogosoaia

0

Mos Craciun Alearga este un eveniment distractiv de alergare, un FunRun dedicat in egala masura celor mari si celor mici. Ne vom distra alergand cu totii deghizati in Mos Craciuni prin Parcul Mogosoaia, impodobit de sarbatoare. Mai mult decat atat, fiindca il avem pe Mos Craciun in echipa noastra, 15% din totalul incasarilor vor merge catre Asociatia Romana a Traumatologilor si Ortopezilor Pediatri, pentru sustinerea activitatii de ortopedie pediatrica din Romania. De asemenea, incurajam toti participantii la evenimentul Mos Craciun Alearga sa aduca in ziua evenimentului o carte, o jucarie sau o haina. Toate darurile vor fi preluate de reprezentantii Asociatiei Manieres la zona de start si vor fi daruite unor copii provenind din familii nevoiase.

Data si locatia desfasurarii

Mos Craciun Alearga  se va desfasura sambata, 6 decembrie 2014, in Parcul Mogosoaia. Zona de start a evenimentului va fi amenajata in zona casutelor. La locul evenimentului puteti ajunge fie cu masina, fie cu microbuzul, pe care il puteti lua de la statia Parc Bazilescu, de langa Metrou Bazilescu. Veti cobori la statia Parcul Brancovenesc.

Cine poate sa participe?

Mos Craciun Alearga este un eveniment de alergare deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta de peste 6 ani.  Pentru copiii cu varsta sub 14 ani va fi organizata o cursa necronometrata, necompetitiva de 1,5 km. Pentru fiecare din traseele de 5 km si 10 km, adresate participantilor cu varsta de cel putin 14 ani, categoriile de concurs sunt: open masculin si open feminin.

mos craciun alearga

Pachetul de eveniment

~Costum de Mos Craciun, pe care va rugam sa-l purtati in ziua evenimentului

~Baton Isostar 20 gr

~Sampon Wash & Go pentru primii 100 de inscrisi

~Numar de participare

~Medalie de finisher

~Felie de pizza la final de eveniment

~Turta dulce si ceai cald la final de eveniment

Trasee

Traseul de 1,5 km pentru cursa necompetitiva a copiilor cu varsta sub 14 ani poate fi consultat dand click aici. Traseul de 5 km pentru cursele competitive Feminin si Masculin Open 14 ani + consta in doua ture de 2,5 km. Traseul de 10 km pentru cursele competitive Feminin si Masculin Open 14 ani + va consta in patru ture de 2,5 km. Traseul de 2,5 km poate fi consultat aici.

Cronometraj

Cursa pentru copiii sub 14 ani este necronometrata si necompetitiva. Cursele de 5 si 10 km sunt cronometrate manual prin sistemul WebScorer.

Programul evenimentului

09.30: Ridicarea pachetului de participare pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti

11:00: Inchiderea biroului de ridicare de pachete

11.30: Start cursa de copii 1,5 km

12.00: Sedinta tehnica

12.15: Start curse 5 km & 10 km

14.00: Timp-limita de parcurgere a traseului

14:30: Premiere si Tombola

Inscrieri

Pentru inscrieri, cei interesati sunt invitati sa viziteze site-ul evenimentului: www.MosCraciunAlearga.ro

Parteneri

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Primaria Comunei Mogosoaia, Asociatia Romana a Traumatologilor si Ortopezilor Pediatri, Isostar, Journey-Pub, Wim Bosman, Proenerg, firma de securitate SSG SecurityBrigada de Voluntari, Asociatia Studenteasca de Fizioterapie din Romania, Wabi Sabi si Ro Club Maraton. Parteneri media:  6Pack, Prin Vacanta, Sports Planner, Find Sports, Calendar Evenimente, Romania Pozitiva, Medipedia, Insport.ro, Alerg.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.