Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mărțișoare Cărțișoare și Ateliere de Primăvară

0

Mărțișoare Cărțișoare!

 

 

unnamed (2)

Știm cu toții că iarna nu ține o veșnicie. Chiar dacă peisajul este de-un alb strălucitor, ne este şi de primăvară puţin dor… Mai ales că e pe drum şi o aduce – un Cărţișor!

Cărțișor, marcă înregistrată și creație a Morii de hârtie, este un vestitor al primăverii plin de grație și de poezie! Darul ideal pentru toți îndrăgostiții de carte și de arte! Are coperți gingașe din hârtie manuală, iar în interior versuri inspirate.

De fapt, ne-am gândit să îi dăm mai multe chipuri acestui suav vestitor. Așa că, sub învelișu-i diafan, se pot găsi fie file de carte veche, fie versuri-urare, fie albe file din hârtie reciclată, gata să primească gânduri nescrise vreodată.

Vă invităm la cărțișoare pe alese, dintr-un vis al Morii delicat culese!

Pentru comenzi, vă rugăm să ne scrieți laechipa@moaradehartie.ro sau vă puteți alege direct cărțișoarele și mărțișoarele preferate din magazinul nostru online.

Ateliere de primăvară pentru familii

 

 

 

unnamed (3)

În luna februarie, vă invităm să petreceţi momente luminoase în ţinutul de poveste al Comanei, bucurându-vă de activităţi recreative în familie, astfel:

Sâmbătă, 18 februarie, vă aşteptăm la orele 14:00 la un Atelier de scrisori – comori, să povestim despre importanţa exprimării sentimentelor prin viu grai, dar şi în scris, să înțelegem de ce un mesaj de suflet este o adevărată comoară, să pătrundem în universul scrisorilor prin pagini epistolare din literatura română şi universală, dar şi prin scrierea de mână, pe hârtie manuală, a unei scrisori adresate unei fiinţe foarte dragi.

Pe 25 februarie, de la  orele 14:00, vă invităm la Atelierul de mărţişoare poetice! Ne vom pregăti de 1 martie meșterind mărțișoare din hârtie manuală și alte materiale reciclabile. Pentru un plus de farmec și de voioșie, vom presăra întâlnirea noastră și cu un strop de poezie! Ce poate fi mai de valoare decât un dar căruia noi înșine i-am dat culoare?

Sâmbăta de 4 martie ne aduce Atelierul de felicitări primăvăratice, în care vom realiza atât felicitări meșterite cu migală, cât și felicitări tipărite la o presă manuală, ca odinioară. Copiii vor simți emoția și energia ce dau spor lucrului făcut din inimă, cu mâinile lor.  Nici de la acest atelier nu va lipsi, prietena noastră, Poezia.

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.