Maratonul de Implicare Creativa @ Ploiesti

0

Fundația Comunitară Prahova organizează alături de un grup de tineri designeri prima ediție a Maratonului de Implicare Creativa/Ploiesti 2017.

Evenimentul de deschidere va avea loc joi, 13 iulie 2017, ora 17.00, în The Shamrock  Pubdin Ploiesti.

Mic invitatie 13 Iulie 2017 print

Ne propunem să ne cunoaștem și împreună să parcurgem un demers in urma căruia sa putem defini termenul de design.

Vom prezenta studii de caz și vom vorbi despre design thinking și despre cum capătă contur un astfel de proces creativ cu invitatul nostru special, Andrei Carcea, fondatorul Studio Kort. De asemenea vom prezenta membrii echipei mic, cei care timp de 3 zile vor participa activ la maraton si vom cunoaște si asociațiile participante la eveniment.

Hai la mic si hai sa iei parte la prima întâlnire de design thinking din Ploiești.

Mic (maratonul de implicare creativă) este o inițiativă care își propune să sprijine activ comunitatea prin design. Ținta maratonului o constituie asociațiile non-guvernamentale care, prin această întâlnire, vor putea beneficia de un pachet de servicii de design personalizat.

Mai multe detalii despre maraton se găsesc pe site-ul proiectului mic.fundatiacomunitaraprahova.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.