Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Kaufland Romania da startul unei noi editii a caravanei dentare “Pasta si Periuta”

0

De Sf Nicolae, voluntarii Asociatiei Better Chance au fost prezenti la gradinitele nr 1, 3 si 4 din Municipiul Buzau.

Astfel s-a dat startul celei de-a 3-a editii a caravanei de educatie si preventie dentara pentru copii, proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

Copiii primesc kit-ul dentar, jucarii si multe alte suprize. Specialistii si voluntarii nostri fac exercitii de periaj impreuna cu copii si le prezinta regulile de igiena orala.

Parintii si cadrele didactice au la dispozitie materiale de informare si constientizare, privind importanta igienei orale pentru micutii prescolari.

Toti copiii beneficiaza de voucherul de control gratuit la stomatolog, oferit impreuna cu clinicile stomatologice Hello Clinic si SolDentax.

Ne-am dorit sa continuam misiunea caravanei Pasta si Periuta si am decis sa fim in mijlocul copiilor din Buzau chiar de Sf. Nicolae. Beneficiem de sustinerea Inspectoratului Scolar Judetean Buzau si ne bucuram impreuna cu copiii de cadourile oferite cu ajutorul Kaufland Romania.

Copiii s-au dovedit foarte receptivi la sfaturile specialistilor nostri privind igiena dentara si au invatat cum se face un periaj corect al dintilor. La 9 luni de la debutul caravanei suntem multumiti sa observam un interes crescut in randul parintilor si cadrelor didactice, in ceea ce priveste igiena dentara si alimentatia sanatoasa a copiilor.

Proiectul nostru va continua pe tot parcursul anului 2019, cand vom fi prezenti in alte 5 judete ale tarii”, a declarat Daniel Popescu, Presedintele Better Chance.

Peste 3000 de copii prescolari din Jud. Buzau vor fi beneficiarii caravanei, care se va desfasura pe durata a trei luni, pana la 1 martie 2019

Despre Better Chance

Asociatia Better Chance s-a nascut din dragoste pentru oameni si din credinta ca putem oferi o sansa la o viata mai buna celor de langa noi. Ne dorim ca tinerii și copiii din România să devina activi în societate și să aibă o educație completă.

FIECARE dintre noi poate fi mai bun, mai generos, iar IMPREUNA putem construi o lume mai frumoasa, mai fericita.

www.betterchance.ro

Proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.