Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrie-te la Crosul Cramelor 2014 / Urlati, Prahova

0

Perform Experience deschide inscrierile pentru Crosul Cramelor 2014, eveniment ce va avea loc pe 18 Octombrie la Urlati, Prahova.

„Crosul Cramelor” este un eveniment dedicat bucuriei de a experimenta emotii si trairi noi, departe de zgomotul citadin, aproape de frumusetea si linistea seducatoare a naturii. Vom alerga cu entuziasm si voie buna printre dealurile roditoare ale viilor, simtind din plin gustul libertatii. Vom fi martori la metamorfozele misterioase ale naturii, care, sub arsita dogoritoare a soarelui, isi imbraca treptat haina unui nou anotimp, anotimp care ne va rasplati cu gustul dulce si aromat al mustului proaspat dupa terminarea cursei. Nu iti vei simti doar muschii corpului revitalizati, ci toate simturile tale vor fi trezite la viata!

Crosul Cramelor inseamna o incursiune in inima a tot ce are tara noastra mai frumos: peisajele unice ale dealurilor Prahovei, gustul tomnatic al mustului proaspat si istoria deosebita a Drumului Vinului, cu podgoriile si conacele lui nepretuite.” a declarat Ovidiu Constantin Cocieru  – Directorul General al Perform Experience Group.

Foto add 3

Data si locatia desfasurarii

Crosul Cramelor (Urlati 2014) se va desfasura sambata, 18 octombrie 2014, in localitatea Urlati, judetul Prahova. Zona de start a evenimentului este organizata pe stadionul de fotbal din localitatea Urlati, str. Orzoaia de Sus, langa Muzeul Conacul Bellu. Pentru cei care nu au masina, organizatorii pun la dispozitie, contra cost, un serviciu de transport din Bucuresti la locatia de start si retur.

Trasee

Crosul Cramelor (Urlati 2014) are doua trasee: unul de 7 km si unul de 17 km.

Traseul de 7 km are o diferenta de nivel de 120 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt si beton, dar si, pe alocuri, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 2 puncte de rehidratare si 2 puncte de asistenta medicala de urgenta ale Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta (ASVSU). Harta traseului de 7 km, cu pozitionarea principalelor puncte de interes, poate fi consultata in imaginea din dreapta sau dand click aici.

Traseul de 17 km are o diferenta de nivel de 340 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt, beton, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 5 puncte de rehidratare si 5 puncte de asistenta medicala de urgenta ASVSU. Harta traseului de 17 km, cu pozitionarea principalelor puncte de interes, poate fi consultata in imaginea din dreapta sau dand click aici.

Pachetul de participare

Ca urmare a inscrierii in concurs, fiecare persoana va primi un pachet de participare alcatuit din:  tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, voucher din partea Cramei Basilescu, numar de participare, medalie de finisher, portie de mancare oferita dupa eveniment, pahar de must oferit de Crama Basilescu dupa eveniment.

In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii: marcaj traseu, cronometrare manuala, asistenta medicala la start si pe traseu, punct de alimentare la start, puncte de hidratare pe traseu, foto eveniment, vestiar si garderoba, cort adapostire, vinuri la preturi promotionale disponibile la Crama Basilescu in ziua evenimentului.

Cine poate sa participe?

Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta peste 18 ani, indiferent de nivelul de pregatire.

Pentru fiecare dintre traseele de 7 km si 17 km, categoriile de concurs sunt:

• Open Masculin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)

• Open Feminin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)

Premii

Pentru fiecare dintre traseele 7 km si 17 km, la categoriile Open Masculin (General) si Open Feminin (General), locurile 1, 2 si 3 vor fi premiate cu medalie, diploma si o sticla de Feteasca Neagra Roze (vin roze) – Ingeri din Micul Paris, oferita de Crama Basilescu. Subcategoriile (18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani) vor fi premiate cu medalie si diploma. Castigatorii de la General nu vor fi premiati si in cadrul subcategoriilor.

Tombola

La tombola, participantii mai pot castiga: doua sticle de Tamaioasa Romaneasca  – Eclipse, doua sticle de  Burgund Mare Roze – Eclipse si doua sticle de Riesling Italian – Eclipse. Vinurile sunt oferite de Crama Basilescu.

Inscrieri

Toti cei care doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.crosulcramelor.ro/

Parteneri

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Orasului Urlati, Cramei Basilescu, Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta si firmei de securitate SSG Security, care va asigura paza si ordinea in cadrul evenimentului.

Foto add 2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.