Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În căutarea lui Nemo: eveniment dedicat tuturor copiilor de 1-5 ani, la Grădiniţa Miruna

1

Eveniment dedicat tuturor copiilor de 1-5 ani, la Grădiniţa Miruna:

Cu  Ariel Mica Sirenă, în căutarea lui Nemo 

Grădiniţa Miruna, actrița Ioana Ginghină și MiniArtShow au decis să deschidă stagiunea evenimentelor dedicate celor mici printr-o manifestare deosebită, de tip 3 în 1:  „Cu  Ariel Mica Sirenă, în căutarea lui Nemo”.

Astfel, în data de 7 septembrie, ora 11.00, copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani vor intra, alături de frumoasa Ariel, în lumea plină de mister a oceanelor, prezentată de actrița Ioana Ginghină. Micuțul Nemo s-a pierdut din nou și tatăl lui îl caută neîncetat, prilej cu care toți participanții la spectacol îi vor cunoaște pe rechinul vegetarian, balena somnoroasă, căluțul de mare și broscuța țestoasă. Reprezentația se va încheia cu un atelier în care fiecare copil va picta, alături de părinți, câte un peștișor pe care îl va păstra ca amintire de la micuțul Nemo.

Vizual_eveniment_Gradinita_Miruna

Evenimentul este dedicat, deopotrivă fetițelor și băiețeilor, celor mici și celor mari, și nu vor lipsi modelajul din baloane, dansul, distracția și cadourile. Nu stați pe gânduri, veniți la Grădinița Miruna, în data de 7 septembrie, pentru a întâmpina toamna cu veselie!        

Taxa de participare se va plăti la începutul evenimentului şi este de 50 de lei/copil+părinte, iar înscrierea se face pe bază de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie să conţină: numele, prenumele şi datele de contact ale părintelui, numele şi vârsta copilului. Înscrierea se face în ordinea solicitărilor, în limita a 25 de copii, iar confirmarea participării va veni din partea organizatorilor, în data de 6 septembrie a.c., până la ora 20.00. Grădiniţa Miruna se află localizată în apropiere de centrul Bucureştiului, la doar 5 min. de Piaţa Unirii sau Piaţa Universităţii, sectorul 2, str. Traian nr. 160, în incinta şcolii nr. 85. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.