Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gabriela Szabo Run Fest 2013

0

Gabriela Szabo Run Fest 2013 

21 septembrie, Padurea Baneasa

 Logo1

Miscare, aer curat, impartasirea spiritului de echipa si sansa de a beneficia de sfaturile unor sportivi profesionisti de renume mondial. Este ceea ce va oferim in Saptamana Europeana a Mobilitatii. Pe 21 septembrie, MPG va provoaca sa va alergati alaturi de una dintre cele mai bune atlete ale lumii la evenimentul Gabriela Szabo Run Fest 2013!

Adresat tuturor amatorilor de miscare, acest concurs de alergare se va desfasura pe un traseu amenajat in Padurea Baneasa si ii va avea ca principali promotori pe Gabriela Szabo si pe Zsolt Gyongyossy, sotul si antrenorul campioanei olimpice si mondiale.

Cei doi sportivi, sustinatori ai unui stil de viata activ si sanatos, invita in cadrul evenimentului special de alergare urmatoarele categorii de participanti:

  • Copii (8-13 ani): cursa de 1,5 km (doar pe asfalt),
  • Juniori (14-18 ani): parcurgerea traseului de 3 km o singura data,
  • Open 3 km: parcurgerea traseului de 3 km o singura data,
  • Open 9 km: parcurgerea traseului de 3 km de 3 ori,
  • Familii 3 km: competitie pentru un adult si un copil cu varsta de 8-13 ani, cu parcurgerea intregului traseu de 3 km,
  • Stafeta Echipe/Corporate: competitie de stafeta pentru echipe de 3 persoane, fiecare alergand o tura completa de 3 km.

Inscrierea in cursa va incepe pe 23 august si se va  face exclusiv online pe site-ul oficial  www.runfest.ro.

Traseul de 3 km  va imbina zonele de asfalt cu cele din padure, fiind parcurs o singura data sau de mai multe ori, in functie de categoria de concurs la care participantul alege sa se inscrie. Startul se va da din parcarea situata in fata Academiei de Politie, paralela cu Aleea Privighetorilor. Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile atat pe www.runfest.ro, cat si pe facebook.com/RunFest, pagina dedicata acestui concurs.

Run Fest - foto

Despre Gabriela Szabo:

In 1999 a fost declarata cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei. In 2000 a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de vara. De patru ori campioana mondiala la seniori, Gabriela Szabo a stabilit recorduri mondiale la cursele de 2.000 si 5.000 de metri.

Despre Saptamana Europeana a Mobilitatii:

Comisia Europeana organizeaza, in perioada 16-22 septembrie, SaptamanaEuropeana a Mobilitatii, prin care incurajeaza cetatenii europeni sa foloseasca mijloace alternative  transportului motorizat si poluant si sa imbunatateasca starea mediului si calitatea vietii in orasele europene.

Despre MPG:

MPG este o companie de marketing sportiv care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15 ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 600 de evenimente sportive – tenis de camp, fotbal, baschet, tenis de masa, billiard, bowling, darts, karting, sah, golf, ciclism. Proiectele dezvoltate se adreseaza in mare masura amatorilor – Tenis Partener, Tenis10, Descopera tenisul!, Riders Club, Romanian Corporate Sports, dar si sportivilor profesionisti.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.