Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ploiești: Fii parte din comunitatea oamenilor care schimbă în bine Prahova!

0

Veștile bune circulă repede!

Pe 27 mai 2020 ne revedem la cea de-a XIII-a ediție a Cercului de Donatori Ploiești. Pentru ca această ediție să aibă loc, avem nevoie de implicarea ta!

Te așteptăm pe 4 martie 2020 de la ora 18.00 (Clădirea Consproiect, P51)  la o întâlnire non-formală de organizare a următoarei ediții, pe care împreună o putem transforma în una extraordinară!

Membrii Cercului de Donatori recomandă organizații în care au încredere pentru a fi prezentate la următoarea ediție, pot propune locația, momentul artistic, noi invitați și orice alte idei privind organizarea evenimentului.

Dacă ai un proiect care schimbă comunitatea ta în bine, trimite-ne-o până pe 31 martie completând acest formular => http://bit.ly/2HOYU51.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.