Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Internaţional de Film Digital Kinofest prezintă 200 de filme în premieră, între 26 şi 28 octombrie 2012, la Bucureşti

0
A şasea ediţie a Festivalul Internaţional de Film Digital Kinofest prezintă 200 de filme în premieră, între 26 şi 28 octombrie 2012, la Bucureşti. Proiecţiile vor avea loc la Cinematograful Europa, Institutul Cervantes, Mansarda Bastilia, Energiea Pub şi ComicBookCity Café.

Suntem consecvenţi – ba chiar încăpăţânaţi – în a aduce publicului român cea mai cuprinzătoare şi bună selecţie de scurtmetraje din România: peste 300 de filme, de pe şase continente, din care 200 sunt premiere în România. Competiţiile prezintă 90 de filme, toate premiere (în România), iar secţiunile sunt cele consacrate: 21 de filme la secţiunea Ficţiune, 43 de filme la Animaţie si 26 de filme la Micromovie. Secţiunea off-concurs(a patra secţiune a festivalului – noncompetitivă) prezintă 40 de producţii: trei programe de animaţii, un program de ficţiune şi un program de filme româneşti de ficţiune.

Un singur film românesc va fi prezent în competiţie, la Ficţiune, dar alte două programe speciale vor fi dedicate creatorilor români, prezentând 21 de scurtmetraje.

Filmele din selecţia oficială 2012 vor putea fi vizionate la Cinematograful Europa, şi la Mansarda Bastilia.

Kinofest este cel mai important festival de film digital din România organizat începând din 2007. La cele cinci ediţii desfăşurate până acum, Kinofest a prezentat peste 1200 de scurt metraje, marea majoritate premiere în România, propunând la fiecare ediţie o selecţie unică şi de un înalt nivel artistic. Kinofest promovează genuri şi tehnici variate de filme, unele populare sau din contră mai puţin abordate la festivalurile autohtone. Festivalul îşi propune să promoveze noile viziuni în media, tehnologii inovative, artişti independenţi şi creaţiile lor – film, muzică şi arte vizuale.

Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate- ARCEN este partener permanent al Festivalului începând cu anul 2011.

La Cinema Europa (Calea Mosilor nr. 127) intrarea costă 15 lei/zi (6-7 ore de proiecţii); biletele se pot cumpăra: în avans de la myticket.ro şi din magazinele Diverta; în zilele festivalului – de la locaţie. La Mansarda Bastilia (Piaţa Romană 5) intrarea costă 10 lei/zi, iar biletele se pot cumpăra, în avans şi în zilele festivalului, din librărie. La Energiea Pub, ComicBookCity Café şi la Institutul Cervantes intrarea este liberă.

Programul detaliat, lista şi prezentarea filmelor din festival o găsiţi pe www.kinofest.com.

Kinofest este un proiect cultural realizat cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional, in parteneriat cu Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate – ARCEN, Apa Nova, Institutul Goethe Bucureşti, British Council, IQADS, Temple Media.


Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate- ARCEN 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.