Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitie in cadrul Institutului Francez / Bucuresti, 21 octombrie 2010

0

Artist: Laurent Pernel
Proiect: City Switch 2010
Locatie: Institutul Francez Bucuresti
Din 21 octombrie pana in 30 noiembrie 2010

Materiale: folie termoizolanta de supravietuire, aurita. Scotch dubla fata.

Producatori si parteneri:
Galeria Roger Tator – Lyon, Fundatia Ratiu Romania – Bucuresti, Muzeul National George Enescu Bucuresti, Institutul Francez Bucureşti, Ambasada Frantei la Bucuresti, Regiunea Rhône-Alpes, Centrul International de Arta Contemporana Bucuresti, Algeco, Bosch, Modernism.ro, gingergroup.ro

Laurent Pernel este reprezentat de Galeria Olivier Houg, Lyon.

Instalatia de la Institutul Francez Bucuresti este un proiect facut special pentru spatiul holului de la intrare. Laurent Pernel ne propune o relectura a unui spatiu obisnuit prin instalarea unui joc de benzi aurite care schimba ritmul arhitecturii spatiului. Acest artificiu (folosirea foliei de supravietuire) este inspirat de un salon din cadrul Ministerului Culturii din Paris.

In ecou cu actualitatea sociala recenta intre Franta si Romania si luand in considerare criza economica de azi care ne fragilizeaza, Laurent Pernel propune rediscutarea Devizei Franceze printr-o inlocuire ironica cu o alta, specifica economiei mondiale si societatilor noastre.

Context

Cu ocazia celei de-a doua editii a rezidentei City Switch, Galeria Roger Tator propune instalarea unui container maritim in Bucuresti, transformarea acestuia intr-un atelier artistic pe toata durata lunii octombrie si pastrarea lui ca si spatiu expozitional deschis publicului si prezentand o opera de arta contemporana, inedita si in situ.

Locatie: curtea interioara a Muzeului National George Enescu
Vernisaj: 2 noiembrie 2010, incepand cu ora 19h.

Copyright photo: Laurent Pernel

www.pernel.net

www.dda-ra.org

www.rogertator.com

www.fundatiaratiuromania.eu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.