Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eminescu, altfel… la Palatele Brâncoveneşti

0

Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la porţile Bucureştiului,
împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti

vă invită sâmbătă, 16 ianuarie, ora 12:00, în Sala Scoarţelor

la

Al nostru, Eminescu…

Un spectacol actual, viu, un spectacol din care nu lipsesc accentele de umor fin, aerul spontan şi…muzica bine temperată.
unnamed (1)

Al nostru, Eminescu… aduce în faţa publicului texte inedite, bine ticluite de Caragiale, Slavici, Veronica Micle, Zoe Dumitrescu Buşulenga şi…Eminescu.

Actorii Vlad Rădescu (Teatrul Metropolis) şi Mihaela Rădescu (Teatrul Mic),
vor îmbrăca pe rând chipul autorilor, rostuind cu har vorbe alese şi emoţii de sfârşit de veac XIX.

Şi pentru că vă propunem o întâlnire cu Al nostru, Eminescu într-o atmosferă relaxantă şi mai puţin conventională, arhitectura sonoră susţinută de pianista Mădălina Florescu (Opera Naţională), va întregi sensibil şi virtuoz miezul poveştii noastre.

Aşadar, vă aşteptăm cu drag, sâmbătă 16 ianuarie, ora 12:00, în Sala Scoarţelor a Palatelor Brâncoveneşti, la un ceai fierbinte şi o altă poveste
despre Al nostru, Eminescu…

Intrarea este liberă!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.