Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezvoltarea personala prin arta sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti

0

20 de  tineri cu varstele curpinse intre 7 si 18 ani vor fi sprijiniti de Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua pentru a urma un curs de pictura si modelaj artistic in cadrul Clubului de Arta. Vor fi organizate sedinte de 100 minute, o data pe saptamana.

Tinerii vor fi atent indrumati de D-na Moise Gratiela licentiata in Arte plastice, decorative şi design, cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Toate resursele necesare participarii la curs sunt puse la dispozitie de catre asociatie.

Pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate tinerii interesati trebuie sa trimita o cerere la adresa office@acumaidc.ro cu datele  de contact si motivul pentru care isi doresc sa urmeze  acest curs.

 Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua (A.I.D.C.) are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata. Activitatea noastra se bazeaza pe urmatoarele principii: 1. Profesionalism in fiecare activitate pe care o desfasuram 2. Respect pentru colaboratorii nostrii (voluntari, clienti, beneficiari, parteneri,etc.) 3. Garantia serviciilor si a programelor desfasurate.

Pana in prezent AIDeCe a demarat proiectul de infiintarea a unui centru de resurse pentru tineri in Ploiesti si a unui program de ingrijire a batranilor la domiciliu.

Detalii legate de program sau activitatea asociatiei puteti afla  la Tel: 0731.62.23.71 fax: 0344.81.92.43 sau pe adresa de web: www.acumaidc.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.