Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbatere pe tema Teatrul Independent, încotro?

0

În prima zi a festivalului naţional de teatru INDEPENDENT, Cătălin Ștefănescu, Lia Bugnar, Voicu Rădescu, Chris Simion, Maia Morgenstern, George Ivașcu, Radu Afrim și Marius Manole pun sub lupă situația teatrului independent

Prima ediție a festivalului național de teatru INDEPENDENT începe luni, 4 noiembrie 2013, cu o dezbatere pe tema Teatrul Independent, încotro?, moderată de Cătălin Ștefănescu. Lia Bugnar, Voicu Rădescu, Chris Simion, Maia Morgenstern, George Ivașcu, Radu Afrim și Marius Manole vor pune sub lupă situația teatrului independent românesc: ce este teatrul independent?, valențe și direcții actuale și viitoare în teatrul independent, ce rol are teatrul independent pentru tinerii artiști de teatru?. Evenimentul are loc la Godot Cafe Teatru, începând cu ora 14:00. Intrarea este liberă.

Tot, luni, 4 noiembrie 2013, începe Workshopul Viewpoints on Beckett susținut de Radu Popescu, la Teatrul Apropo, ora 10:00. Dintre piesele din secțiunea Off care pot fi vizionate în prima zi de festival sunt: la Teatrul Act, începând cu ora 19:00, piesa XXL Fat Pig de Neil LaBute, spectacolul Green Hours! Un show teatral site-specific serial de la ora 18:00, la… Green Hours, la Godot Cafe Teatru, începând cu ora 18:30, Un cuplu ciudat de Neil Simon, spectacolul Scrisoare către Cassandra de Pedro Eiras,începând cu ora 20:00, la Un Teatru. Prima piesă jucată în cadrul Secțiunii Concurs și care încheie prima zi de festival este 7 dintr-o lovitură de Lia Bugnar. O puteți vedea începând cu ora 21:30, la Godot Cafe Teatru.

Mai multe detalii despre program, evenimente și spectacole pe www.fnti.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

Biletele sunt disponibile în locaţiile partenere. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

festivalului naţional de teatru INDEPENDENT este organizat de Fundaţia Godot şi de Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 Bucureşti, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 şi a AFCN. Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie I.L.Caragiale (UNATC), Ambasada Moldovei, Teatrul Act, Teatrul UNTEATRU, Teatrul Arca, Teatrul Apropo, Teatrul LUNI, Godot Cafe-Teatru, În Culise Teatru Pub, Teatrul Mignon, Teatrul de Artă București, Centrul de Arte COLISEUM, Asociația T.E.T.A., Asociația ASPA, Campagne 28 și Asociația Studenților din Universitatea București sunt parteneri ai festivalului.

Partenerii media ai festivalului: Radio Guerrilla, România TV, Digi24, Șapte Seri, 24Fun, Academia Cațavencu, Ziarul Puterea, HotNews, Observator Cultural, LiterNet, INSTITUTE, THE Magazin, Gala Societății Civile, Cooperativa Urbană, Webcultura, Hipmag.ro, Plăcerile lui Noe, S’MPA, Business Woman, Ralix.ro, România Pozitivă, Cărturești, Port.ro, orașulm.eu, Blitz TV.

 Afis festivalul national de teatru INDEPENDENT 2013

Despre festivalului național de teatru INDEPENDENT

Scopul festivalului național de teatru INDEPENDENT organizat de Fundaţia Godot şi Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 este să impulsioneze şi să sprijine producţiile independente de teatru şi tinerii artişti, să aducă împreună profesionişti din domeniu în ideea consolidării unei comunităţi active şi să pună în legătură această comunitate cu posibili colaboratori şi sponsori care pot sprijini realizarea şi distribuirea producţiilor independente pe viitor.

Pe perioada festivalului, Bucureștiul se transformă în unica scenă a producțiilor de teatru independent din România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.