Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperiți natura și misterele sale la RACE TO NATURE Trail & Family Run, în pădurea Căldărușani! 

0

Competiția va avea 34 de podiumuri pentru câștigători și o tombolă cu premii ce constau în 3 brățări fitness MiVia™

Pe 28 mai 2017 vă așteptăm în mijlocul naturii pentru a vă bucura de curse de alergare pe cărări inundate de razele blânde ale soarelui și poteci șerpuite printre copaci, într-o atmosferă plină de energie și distracție. Cea de a 3-a ediție a concursului RACE TO NATURE Trail & Family Run, din seria evenimentelor RUNFEST, este gata să ofere oricărui iubitor de mișcare aventura pe care și-a dorit-o în rezervația Grădiștea – Căldărușani – Dridu, din apropierea Capitalei.

RUNFEST_RACE TO NATURE_foto Ovidiu Salavastru 3

Competiția organizată de MPG va testa abilitățile sutelor de concurenți în alergare pe teren denivelat, fără diferențe mari de nivel, pe trasee variate: Kids – 2,5 km; Scurt – 5 km, care înseamnă două ture efectuate pe traseul de 2,5 km; Standard – 10 km; Epic – 21 km, probă de semimaraton în care își vor demonstra rezistența cei care au împlinit 14 ani, de la nivelele Amatori și Elite.

Pentru a se bucura toți concurenții în voie de mișcare, starturile vor fi separate. Astfel, duminică, 28 mai, la ora 09:00 vor pleca în curse alergătorii înscriși la traseele Kids – 2,5 km și Scurt – 5 km, iar de la ora 10:30 se va da startul pentru participanții de la Standard – 10 km, urmați la 5 minute distanță de cei care vor concura la Epic – 21 km.

Dacă încă nu v-ați rezervat locul la RACE TO NATURE Trail & Family Run, mai aveți șansa să o faceți până miercuri, 24 mai, ultima zi de înscriere. Înregistrarea în competiție se face exclusiv online pe platforma www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.

Toată desfășurarea de forțe va avea loc la marginea localității Sitaru, comuna Grădiștea, iar cursele vor fi în pădurea Căldărușani, într-un cadru natural de poveste. Situată în sud-estul țării, în județele Ilfov și Ialomița, această arie avifaunistică suprapusă sitului Natura 2000 – Grădiștea – Căldărușani – Dridu, este o încântare pentru ochi cu râuri, mlaștini, lacuri, paduri și pajiști cu floră și faună salbatică adăpostind diferite specii de păsări rare. În vecinătatea sa gasiți monumente istorice, situri arheologice și lăcașuri de cult.

Pe lângă desfășurarea evenimentului în această locație nouă, v-am pregătit o atftmosferă grozavă la zona de Start/Finish unde vă veți bucura atât de serviciile de organizare la un nivel ridicat oferite de echipa MPG, dar și de zone de relaxare și de joacă pentru cei mici. După ce au trecut linia de Finish, toți copiii se vor putea distra  într-o zonă special amenajată pentru ei cu sprijinul Carousel Events, care iubește evenimentele inedite și mută pentru o zi distracția din Divertiland Playland în natură.

Pentru cei mai rapizi dintre concurenți am pregătit 34 de podiumuri de concurs și premii atractive. Câștigătorii curselor competitive de la proba de semimaraton, de la nivelul 1, masculin și feminin, vor fi răsplătiți cu premii în bani, medalii și diplome, iar concurenții de peste 18 ani vor primi și o sticlă de șampanie. Pentru a vedea categoriile de premiere vă rugăm click aici.

La finalul evenimentului, toți alergătorii înscriși la curse au ocazia să câștige în cadrul unei tombole 3 brățări pentru fitness MiVia™ Essential 350, puse la dispoziție de Mio Technology, sponsor al sistemului RUNFEST.

Cea de a 3-a ediție a competiției RACE TO NATURE Trail & Family Run este susținută de partenerul oficial Carrefour și de sponsorii oficiali Barilla și Bucovina, precum și de sponsorii iNES Group, Ursus Cooler, GoldNutrition, MiVia şi Carousel Events cu Divertiland Playland. Evenimentul beneficiază de sprijinul Running Warehouse Europe, în calitate de partener shop, dar și al partenerilor: Asociația Club Sportiv  “Zsolt Gyöngyössy”, Brigada de Voluntari, ASVSU, Eventhor, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și Romsilva.

Susțin competițiile de alergare RUNFEST și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de alergare, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Ro Club Maraton, revista Alerg.ro, Biciclistul.ro, Asociația Bucharest Running Club, Orasulm.eu, România Pozitivă, 4RUN.ro, IReporter.ro, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner, Bike FM, SportPici.ro și blogurile CarmenAlbisteanu.ro, IubescSportul.ro, 36fit.com, Chineata.ro si 188bpm.com. Itsy Bitsy FM susține cursele Family, la care cei mici pot concura împreună cu părinții.

Calendarul RUNFEST 2017 numără în prezent 6 competiții în prezent, dedicate în special amatorilor, așadar fiecare persoană poate alege să își manifeste libertatea de mișcare la aceste evenimente.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.