Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursuri gratuite in domeniul antreprenoriatului social. Oportunitati de angajare in cadrul unei sali de sport

1
Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa anunta lansarea cursurilor gratuite de formare in domeniul antreprenoriatului social, organizate in cadrul proiectului Intreprinderi sociale responsabile¸ cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Proiectul este implementate de Consiliul Judetean Ilfov in parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa si Fundatia Rhema si isi propune promovarea economiei sociale si a structurilor economiei sociale.

Cursurile de formare in domeniul antreprenoriatului social se vor desfasura in Bucuresti, in perioada martie – aprilie 2015.

crcaProgramul de formare are ca obiectiv intelegerea notiunilor de baza in ceea ce priveste antreprenoriatul social, dezvoltarea competentelor, a cunostintelor si a stimei de sine pentru persoanele vulnerabile. In cadrul programului vor fi abordate teme, precum : initierea afacerilor, managementul afacerilor, management financiar, marketing, vanzari, economie sociala, particularitatile structurilor economice sociale, aspectele legale privind infiintarea SES.

In urma participarii la programul de formare, o parte dintre participanti vor avea posibilitatea, in baza unei selectii ulterioare, sa devina angajati in cadrul salii de sport infiintate de Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa, pe unul dintre cele 11 posturi disponibile pentru urmatoarele calificari: 1 Manager, 1 Administrator spatiu, 2 Instructori fitness/aerobic, 1 Instructor de spinning, 2 Lucratori comercial, 2 Specialisti masaj, 1 Femeie de serviciu.

Persoanele eligibile pentru participarea la programul de formare:

 • Sunt interesate de domeniu si sunt interesate sa lucreze intr-unul dintre domeniile pentru care se vor infiinta posturi la nivelul structurii de economie sociala;
 • Apartin grupurilor vulnerabile vizate prin intermediul programului:
  • Familii cu peste 2 copii ;
  • Familii monoparentale ;
  • Femei ;
  • Persoane cu dizabilitati ;
  • Persoane de etnie roma ;

Persoanele interesate de participarea la sesiunile de formare, sunt asteptate sa trimita CV-ul la adresa contact@crca.ro.

Termen limita: 10.03.2015.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

 1. Pingback: ONGisme – Știri despre organizațiile neguvernamentale | Oamenii Liberi

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.