Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cumințenia Pământului – între tezaur național și proprietate privată | duminică, 19 februarie

0

Duminică, 19 februarie, începând cu ora 12pm, vă invităm să îl sărbătorim pe Brâncuși cu o nouă sesiune culturală la conac!

unnamed

Ziua începe în salonul Efrem Obrenovici cu un nou dejun Chef Alexandru Iacob, acompaniat de acorduri de vioară și pian, în cadrul unui recital susținut de doi tineri artiști.

Punctul culminant al zilei va fi o dezbatere între Dr. Alin Ciupală și criticul de artă Cosmin Nasui, pe tema colecționarilor lui Brâncuși cu focus pe lucrarea „Cumințenia pământului”.

Rezervari.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.