Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta Nationala a proiectului European Roma Vision

0

 

INVITATIE DE PRESA

CONFERINTA NATIONALA A PROIECTULUI

“EUROPEAN ROMA VISION”

SINAIA, 14 IULIE 2013

                      Asociatia Rom Media Film, impreuna cu Alter Edu,  va invita la masa rotunda din inchiderea Conferintei Nationale a proiectului “European Roma Vision”. Evenimentul va avea loc duminica, 14 iulie, incepand cu ora 9.30 si va dura aproximativ 2 ore. Locatia: Sinaia, Hotel Cota 1400.

60 de tineri romi si ne-romi, participanti in proiectul “European Roma Vision”, se vor intalni cu reprezentanti ai institutiilor de stat din domeniul tineretului si al minoritatilor nationale. Tinerii vor prezenta un set de probleme pe care le intampina in comunitatile din care provin, dar si solutiile identificate de ei si propuse autoritatilor.

Invitati:

–           Daniel Vasile- presedinte Agentia Nationala pentru Romi

–           Catalin Dumitru- consilier secretar de stat, Ministerul Tineretului

–           Vasile Burtea- consilier al ministrului Educatiei

–           Alexandru Vasile – membru Colegiul Director –Consiliul National pentru   Combaterea Discriminarii

–          Valentin Rupita- regizor

Proiectul “European Roma Vision” este finantat de Agentia Germana pentru Programul “Tineret in Actiune”, Actiunea 1.3.- “Democratie participativa” si este implementat in Romania de catre Asociatia Rom Media Film si Alter Edu. Partenerii din Germania sunt Institutul pentru Cercetare Aplicata Gottingen- IFAK si Roma Projekt Gottingen eVs.

Parteneri: Agentia Nationala pentru Romi

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Pentru confirmare va rugam contactati Asociatia Rom Media Film pana pe 11 iulie la urmatoarele coordonate: Monica Cornea, tel. 0725 433 394 ; E-mail : rom.mediafilm@gmail.com

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.