Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert de Gala: Arii din Opere celebre, cu dirijorul Tiberiu Soare si Silvestri Orchestra

0

 

Cand deschid o partitura, vin spre mine culori, parfumuri, senzatii tactile:

 dur, aspru, rugos, catifelat, moale, rece, incandescent.

 E o experienta sinestezica.” Tiberiu Soare

 

Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 28 noiembrie, de la 19:00, in monumentala Sala de Marmura a Palatulului Cercului Militar National, la un spectaculos concert sub bagheta charismaticului dirijor Tiberiu SOARE.

pentru ce mergem la operaAcest concert sustine primul proiect editorial al Fundatiei Calea Victoriei, care va transforma, cu ajutorul dumneavoastra, senzationalele conferinte din seria Pentru ce mergem la Opera? intr-o frumoasa carte adresata melomanilor, dar si tinerilor curiosi sa descopere un univers vibrant. Cartea cuprinde povestile fascinante dezvaluite de Tiberiu Soare despre opere, balete celebre si compozitorii acestora.

Pentru ca un public mai larg sa se bucure de continutul extrem de interesant al acestor conferinte inedite, ne propunem sa publicam in martie 2014 cartea „PENTRU CE MERGEM LA OPERA”, semnata de Tiberiu Soare. Ne dorim sa adunam fondurilor necesare realizarii acestei carti speciale, prin implicarea entuziasta a iubitorilor de muzica, a admiratorilor dirijorului Tiberiu Soare si a prietenilor fundatiei.

La concertul din 28 noiembrie, va invitam sa ne bucuram impreuna de arii celebre din opere – care vor avea capitole dedicate in carte – interpretate de soprana Irina IORDACHESCU si baritonul Jean Kristof BOUTON, acompaniati de tinerii si talentatii muzicieni din Silvestri Orchestra, sub coordonarea violonistei Monica BALASOIU, concert maestru.

De asemenea, pe parcursul serii, vom viziona secvente spectaculoase din conferinte, intr-un scurt film pregatit de regizorul Vlad TRANDAFIR si vom organiza o mica licitatie pentru cei care doresc souveniruri muzicale, legate de proiectul nostru.

Prezenta la eveniment va aduce si beneficiul de a fi printre primii cititori si sustinatori ai cartii noastre. Taxa de participare este:

  • 50 lei – pentru a sustine publicarea cartii in martie 2014, prin plata in avans a unui exemplar cu autograf si participarea la concertul de gala;

SAU

  • 100 lei – pentru a sustine publicarea cartii in martie 2014, prin plata in avans a unui exemplar cu autograf, participarea la concertul de gala, plus mentionarea numelui dvs. pe pagina dedicata sponsorilor si partenerilor.

Proiectul nostru Pentru ce mergem la Opera?, conferinte derulate in 2012 si 2013, a fost premiat in vara anului 2013 cu premiul III la Gala Societatii Civile, sectiunea Arta si Cultura.

Aici puteti gasi mai multe detalii despre acest proiect: http://www.pentrucemergemlaopera.ro/

Urmariti spotul proiectului „Pentru ce mergem la Opera?” la:

http://www.youtube.com/watch?v=vxTFLQD-8J0&feature=youtu.be

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.