Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert caritabil, 11 decembrie în Centrul Vechi Bucuresti

0

Concert caritabil susţinut de Viky Red!

 

Creative Puzzles și Viky Red împreună cu The Vintage Pub şi Help Autism vă invită miercuri, 11 decembrie, ora 20:00, în Centrul Vechi să faceți o faptă bună într-o seară plină de distracţie şi voie bună.

Miercuri seara cei prezenți vor putea participa la o tombolă cu premii surpriză, iar cei care achiziţionează bilete îi vor putea ajuta pe cei care au autism. Banii strânşi vor merge către organizația Help Autism, pentru a ajuta copiii din centrul asociaţiei să-şi poată continua terapia împotriva autismului.

Evenimentul este sprijinit de Viky Red, dar și de Radu Vaştag (Bere Gratis), Georgiana Ioniţă – GI Atelier, Iulia Dumitru (make-up artist), Teatrul TABU, Toatemagazinele.ro, Which Iz Good, Ioana D`art, Archvision Studio, AlexaFitt, Concerte Azi, Calendar Evenimente, Hyp Tv şi Hyper Flash.

Autismul este o tulburare ce se manifestă prin ruperea legăturilor cu lumea exterioară şi intensificarea vieţii interioare. Acesta se observă la vârste fragede (înainte de 3 ani), iar simptomele obişnuite ale autismului sunt acţiuni repetitive, contact şi comunicare limitată cu alte persoane, dar şi lipsa intereselor personale. Statisticile internaționale realizate relevă o incindență alarmantă a tulburărilor din spectrul autismului: 1 din 252 fete, 1 din 54 de băieți și 1 la 88 de copii sunt diagnosticați cu tulburare de spectru autist, potrivit Centers for Disease Control, Atlanta.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe pagina de Facebook a campaniei, la adresa www.facebook.com/Creativepuzzles

 

Afis_concert caritabil

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.