Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competitia La Broaste – trasee de campie cu momente palpitante

0

Peste 1.500 de persoane au luat parte la evenimentul din 23 mai, de la Caldarusani

Editia a treia a competitiei La Broaste, ce a avut loc sambata, 23 mai, la Caldarusani, a reprezentat unul dintre cele mai frumoase evenimente desfasurate pana acum, din calendarul Riders Club, de la inceputul acestui an. Zona deosebit de ofertanta in forme de relief frumoase, cu paduri umbroase, poteci salbatice si peisaje atractive, ce se intindeau pe malul lacului Caldarusani, atmosfera antrenanta, dar si intreaga desfasurare de forte au contribuit la succesul acestui eveniment.

Peste 1.500 de persoane – rideri, sustinatori, sponsori, parteneri si organizatori – au luat parte la  acest concurs de ciclism destinat amatorilor. Inca de la prima ora, campul de la marginea localitatii Sitaru a devenit un furnicar de oameni. Insotiti de familie, prieteni si colegi, peste 1.000 de ciclisti s-au aliniat la startul competitiei La Broaste.

La Broaste_traseu 3

Startul competitiei s-a dat in valuri, riderii fiind aliniati in functie de traseul pe care urmau sa pedaleze. Astfel, in  cursa de 17 km cea mai scurta au intrat peste 200 de persoane, majoritatea copii insotiti de parinti, dar si ciclisti incepatori. Pe traseul Standard de 23 km au pedalat aproape 520 de persoane, iar pe traseul Epic, unde s-a efectuat de doua ori tura Standard, aproape 300 de rideri au gonit intr-o competitie destul de stransa. Toti au avut parte de o super aventura pe cele trei trasee create in zona Gradistea-Sitaru-Caldarusani, unde diferentele de nivel nu au fost mai mari de 60 de metri, iar cursele au fost gandite sa ofere si portii de adrenalina participantilor. Vremea a fost superba, iar soarele  le-a zambit tuturor celor prezenti la eveniment de pe un cer senin si albastru pe care abia se zareau cateva fasii de nori, astfel ca toata lumea a avut parte de o zi frumoasa in natura.

La competitia La Broaste din acest an au luat parte si unii dintre cei mai buni ciclisti profesionisti din tara, care s-au antrenat in cursa lunga si au concurat pentru un podium generos in premii. In concurs au intrat si numeroase echipe de rideri de la diferite companii, semn ca microbul ciclismului mountain bike ii prinde pe tot mai multi iubitori de miscare.

La Broaste_finish 1

Urmatoarele competitii din calendarul Riders Club va poarta pasii si rotile pe drumuri de munte in judetul Arges: pe 28 iunie la Topoloveni intr-o frumoasa aventura la Topoloveni Summer Tour, iar pe 18 iulie startul la pedalat se da la Campulung la Trofeul Muscelului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.