Compania ADIENT a fost certificată ca Angajator de top 2023 în regiunea EMEA

0

ADIENT, unul dintre principalii furnizori de sisteme de scaune pentru industria auto, a fost certificat pentru prima dată ca „Angajator de top 2023” la nivelul regiunii EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), de către Top Employers Institute.

În procesul de evaluare au fost implicate 25 de fabrici ADIENT, inclusiv unitățile din România, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Serbia și Polonia. Analiza Top Employers Institute, autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în practicile de resurse umane, certifică organizațiile pentru cele mai bune practici în acest domeniu urmărind șase direcții specifice, care cuprind 20 de subiecte, printre care: Strategia pentru Angajați, Mediul de Lucru, Atragerea de Noi Talente, Învățarea, Bunăstarea, Diversitatea și Incluziunea.

Nebahat Gueler, Vicepreședintele departamentului de HR al ADIENT EMEA a declarat: „Certificarea Top Employers este o recunoaștere a angajamentului nostru în cadrul ADIENT, față de o cultură de lucru incluzivă și pozitivă, pe care dorim să o dezvoltăm și să o susținem în mod continuu. Aceasta este o provocare particulară, având în vedere mediul dinamic al pieței din sectorul auto, unde în mod constant, ne confruntăm cu dificultăți și schimbări externe. Certificarea este o confirmare a eforturilor noastre și, în același timp, o motivație pentru obiectivul nostru de a fi un angajator de top.”

Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești a adăugat: „Ca parte a rețelei ADIENT, locația noastră din Ploiești a fost evaluată de renumitul Top Employer Institute. Rezultatele pozitive dovedesc modul în care combinăm standardele ADIENT, preluate de la compania globală, cu o abordare locală, de exemplu în ceea ce privește campaniile de recrutare, fidelizarea și recompensarea angajaților, utilizarea tehnologiilor de top în procesul de producție și implicarea în activități ce susțin educația”.

Compania ADIENT este prezentă în 21 de țări din regiunea EMEA, deținând 84 unități de producție și birouri și are un număr total de peste 32.000 de angajați.

În România, compania este prezentă din anul 2000 și are un număr de peste 5.800 de angajați, deținând cinci unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre Top Employers Institute:

Top Employers Institute este autoritatea globală pentru recunoașterea excelenței în Practicile de resurse umane. Ajutăm la accelerarea dezvoltării acestor practici pentru a dezvolta piața muncii. Prin Programul de Certificare Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Top Employers Institute a certificat peste 1.857 de organizații din 123 de țări/regiuni. Acești Angajatori de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 8 milioane de angajați la nivel global.

Despre Adient:

Adient (NYSE: ADNT) este lider global în scaune auto. Cu aproximativ 70.000+ de angajați în 30 de țări, Adient conduce peste 200 de unități de producție/asamblare la nivel mondial. Producem și livrăm scaune auto pentru toți marii producători de echipamente originale. De la sisteme complete de scaune la componente individuale de spumă, huse și componente metalice, expertiza noastră acoperă fiecare pas din procesul de fabricație a scaunelor auto. Capacitățile noastre integrate, interne ne permit să ne dezvoltăm produsele de la etapa cercetare și proiectare până la cea de inginerie și fabricație – ajungând la milioane de vehicule anual.

Pentru informații suplimentare, accesați www.adient.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.