Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Centrul Syene pentru Educație

0

Centrul Syene pentru Educație a luat ființă din dorința unui grup de tineri profesioniști de a oferi o abordare nouă pe piața de training, o abordare apropiată, caldă și centrată pe nevoile reale ale oamenilor.

Atelierele pentru prima jumătate a lunii noiembrie și-au deschis înscrierile, așteptând participanți dornici de dezvoltare personală și de îmbunătățire a abilităților proprii.

Atelierele care încep în prima jumătate a lunii noiembrie sunt:

 1. Atelier de gândire vizuală cu Liviu Vasilescu – marți, ora 19:00, 05.11.2013 (www.facebook.com/events)
 2. Atelier de vorbit în public cu Liviu Vasilescu – miercuri, ora 19:00, 06.11.2013 (www.facebook.com/events)
 3. Educația copiilor noștri cu Cristina Stoian – joi, ora 17:00, 07.11.2013 (www.facebook.com/events)
 4. Atelier de prezentări cu Liviu Vasilescu – joi, ora 19:00, 07.11.2013 (www.facebook.com/events)
 5. Anxietatea și fobiile noastre cu Cristina Stoian – luni, ora 17:00, 11.11.2013 (www.facebook.com/events)
 6. Atelier de hair-styling cu Oana Corniciuc – luni, ora 18:30, 11, 12, 13.11.2013, atelierul se desfășoară sub forma a 3 întâlniri (www.facebook.com/events)
 7. Învinge-ți timiditatea prin art-terapie! cu Mihaela Oancea – marți, ora 18:30, 12, 19, 26.11.2013, atelierul se desfășoară sub forma a 3 întâlniri (www.facebook.com/events)
 8. Îmbunătățirea stimei de sine cu Mihaela Oancea – joi, ora 19:00, 14, 21, 28.11.2013, atelierul se desfășoară sub forma a 3 întâlniri (www.facebook.com/events)
 9. Tulburări psihosomatice ale tinerilor cu Cristina Stoian – vineri, ora 17:00, 15.11.2013 (www.facebook.com/events)

10. Fii make-up artistul tău personal! cu Adela Manolache – vineri, ora 18:30, 15, 22, 29.11.2013, atelierul se desfășoară sub forma a 3 întâlniri (www.facebook.com/events)

Toate atelierile vor avea loc la sediul Centrului Syene pentru Educație aflat la adresa: Str. Dr. Ion Ghiulamila, Nr. 22, Sector 5, București (44° 25.605′, 26° 4.289’)

 

_Sigla syene pozitiv vertical cu slogan- CMYK

 

Descrierea Centrului Syene pentru Educație

Trăim într-o societate, care cu greu mai permite creșterea și evoluția fiecăruia prin învățare în afara profesiei. De aceea, noi, la Centrul Syene pentru Educație, dorim să oferim o paletă largă de cursuri și ateliere concepute pentru a îmbogăți și consolida educația fiecăruia, pentru a extinde bazinul de cunoștințe și de abilități al participanților, pentru a lărgi orizontul sufletului și al minții.

Centrul Syene pentru Educație oferă:

 1. Cursuri și ateliere în cadrul cărora participanții să fie învățați să creeze, să evolueze, să gandească liber și să comunice.
 2. Evenimente pe diverse teme, menite să permită îmbogățirea și dezvoltarea personală, cunoașterea altor personae cu interese similare
 3. Programe de formare profesională
 4. Activități educative extrașcolare de tip nonformal, dedicate copiilor de vârstă școlară
 5. Proiecte internaționale și europene pentru tineret și pentru adulți
 6. Studii și cercetări privind educatia.

De asemenea, activitatea membrilor Centrului Syene pentru Educație va include apariții publice, colaborări cu instituții de presă, precum și orice alte activități menite să promoveze filosofia noastră și să asigure atingerea obiectivelor propuse.

Mai multe informații:

syene.ro |facebook.com/centrulsyene

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.