Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cartea „Sub Pomul de scortișoară”.

0

Dupa prima carte a Danielei Andreescu, „The Gift of Now”, (în engleză), publicată la Editura Herald în 2011 sub pseudonimul Danand, apare acum „Sub Pomul de scortișoară”. Cartea va fi lansată în cadrul Festivalului Body Mind Spirit, vineri – 1 martie ora 16:00.

Despre carte – fragmente din Cuvânt înainte

coperta_web (1)„Intenția acestei cărți nu este aceea de a oferi texte literare, poezii sau eseuri, ci un ansamblu de cuvinte și imagini conceput ca un ghid de meditație în lucrul cu sine. Scopul este exersarea abilității de „a fi” și „a face”, astfel încât prin îndrumarea atenției, cu intenție și fără judecată, să devină mai ușor posibile acele schimbări ale minții capabile să ducă la transformări pozitive ale conștiinței și vieții.”

„Reflecția propusă aici este rezultatul integrării unor tehnici și metode din domeniul dezvoltării personale în sens larg, precum și propriei experiențe, personală și profesională, în calitate de coach și formator în comunicare și relații interumane.”

„Cartea poate fi parcursă atât „pe drumul lecturii” cât și „pe drumul lucrului cu sine”. Cititorii care vor alege să exploreze și cel de al doilea drum, pe calea cunoașterii de sine și a schimbărilor pozitive – prin cultivarea calităților minții, a flexibilității mental-emoționale, a capacității de concentrare și susținere a atenției – vor găsi sugestii, scrise pentru ei, sub titlul Ghid de lectură.”

 

Despre autoarea cartii, Daniela Andreescu

„Daniela Andreescu este coach, formator în ecologia comunicării și relațiilor interumane, practician terapii complementare, membru al NeuroLeadership Institute, Information and Energy Medicine Association, International Coach Federation, Institute ESPERE International Paris. Este interesată de explorarea potențialului minții umane, de neuroștiințe și spiritualitate, medicină energetică și informațională, dezvoltare personală, pictură și Buddhism. Prima sa carte, The Gift of Now, publicată sub pseudonimul Danand, este în engleză și a apărut în 2011 la Editura Herald.”

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.