Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „English – your way to success”. Participarea este gratuită.

0

Shakespeare School lansează campania „English – your way to success” ce se va derula în perioada 28 aprilie- 1 iunie 2012. Proiectul se va desfășura sub forma unor ateliere gratuite despre examenele Cambridge și IELTS, scopul fiind acela de a încuraja tinerii să obțină un certificat internațional de limba engleză.

Atelierele vor fi susținute de experții Shakespeare School în pregătirea examenelor internaționale de limba engleză, speakeri British Council, traineri Cambridge ESOL, traineri englezi de la Cambridge University Press și Oxford University Press.

În cadrul acestor ateliere gratuite, tinerii vor primi informații valoroase despre formatul examenelor Cambridge și IELTS, despre anumite strategii și tehnici de abordare a acestor examene, dar și recomandări privind îmbunătățirea cunoștințelor de limba engleză prin activități plăcute.

Shakespeare School este centru de pregătire pentru examene Cambridge recunoscut de CAMBRIDGE ESOL și anual pregătește sute de candidați pentru examenele Cambridge și IELTS. În cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursanților Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%.

„Am inițiat această campanie deoarece ne dorim ca toți tinerii să realizeze importanța obținerii unui certificat internațional de limba engleza pentru o carieră de succes.  În plus, un astfel de certificat se echivalează cu proba de competență lingvistică de limba engleză din cadrul Bacalaureatului. Așadar, rezultatul va fi un certificat valoros în portofoliul educațional și un examen mai puțin la BAC, a declarat directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

 

Perioada de desfășurare a campaniei „English – your way to success”: 28 aprilie- 1 iunie 2012.
Durata unui atelier de limba engleză: 1 oră și 30 de minute.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se realizează prin trimiterea unui e-mail la adresa: info@shakespeare-school.ro

Calendarul acestor activități gratuite este publicat pe site-ul oficial: www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Ateliere gratuite”.

Campania „English – your way to success”  este un proiect inițiat de Shakespeare School. Alături se află Fischer International, centrul de carte străină și reprezentanța Cambridge ESOL în România.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.