Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Buzău: Concurs de Explorare Urbană

0

Societatea Exploratorilor organizează cea de-a II-a ediție a

Concursului de Explorare Urbană

– Buzău – Parcul Alexandru Marghiloman –

Societatea Exploratorilor organizează pe data de 21 septembrie cea de-a II-a ediție a Concursului de Explorare Urbană, concurs de orientare adresat tuturor iubitorilor de activități în aer liber ce se desfășoară în Parcul Alexandru Marghiloman din Buzau. Evenimentul stimulează abilitățile de organizare, de coordonare și mai ales de cooperare ale concurenților, provocându-i să dezlege pe parcursul unui itinerar ghicitori, să se orienteze folosind busola și să rezolve jocuri pentru a acumula puncte.

Concursul se adresează atât persoanelor care doresc să practice activități sportive de orientare într-o formă organizată și distractivă, cât și celor care nu au astfel de noțiuni, în dimineața respectivă fiind organizat și un atelier (workshop) de inițiere în tainele orientării. Participarea se realizează pe diverse categorii, în funcție de vârstă și nivelul de pregătire: liceeni, feminin, family și exploratori, în echipe formate din 3 membri. Nu există un număr limită de concurenți, dar sunt așteptate să-și facă apariția în jur de 200 de persoane.

Concursul de Explorare Urbană v.02 este realizat cu sprijinul: Decathlon România, Green Adventure, Centrul Cultural Alexandru Marghiloman Buzău, Marghiloman Cămin- Caminul de Batrani, Zainea COM SRL, SNICK AMBALAJE – Importator și Distribuitor, Fabrica de Vopsele Buzău, Tempo Anticafe, Clima Service S.R.L Buzău, Buzău Play, Societatea Împreună pentru Buzoieni, Asociatia „Drumeții Montane”, Ștafeta Munților, Jnepenii, Societatea Exploratorilor, Imbunătățirea Vieții, Activ Și Sănătos, Carol Georgescu Concept, De la Aninoasa, Climatizare Buzău, Cuib Creativ, Noi, Buzăul prinde aripi, Societatea Impreuna pentru Buzoieni.

Înscrieri și informații adiționale:

0720 220 064 – Carol Georgescu

0726 436 204 – Ioana Căruțașu

PARTICIPAREA SE FACE PE PROPRIE RĂSPUNDERE !

NU SE PERCEPE TAXĂ DE ÎNSCRIERE!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.