BookLand se extinde cu o librarie online

1

Proiectul BookLand este in extindere. Dupa finalizarea primei editii a targului de carte urban, ce a avut loc intre 15 si 17 aprilie, la AFI Palace Cotroceni, agentia organizatoare, More than Pub, isi propune sa dezvolte si libraria online cu acelasi nume.

Pe de o parte libraria online va reuni cele mai bune oferte ale editurilor, iar pe de alta targul de carte va interactiona face to face cu publicul. Este primul concept integrat de acest fel de pe piata, iar ideea a luat nastere in timp ce se faceau pregatirile pentru prima editie. Daca targul se va manifesta o data sau de doua ori pe an (urmeaza sa fie facut public acest lucru), libraria book-land.ro va fi deschisa publicului 24/24.

“Iar suntem pionieri. Iar vom crea rumori. Insa chiar vrem sa facem evident mesajul nostru: BookLand intelege altfel cartea si pe ai sai cumparatori. Ne ducem oriunde le place acestora sa se ‘plimbe’: la mall sau pe internet. Fie ca spui targ de carte sau librarie online, BookLand va insemna acelasi lucru – Cartea la indemana ta! Venim cu aceasta initiativa de dragul cumparatorilor – a se citi clar ca nu am spus “cititorilor” – si de dragul editurilor, care speram sa vada in noi un adevarat sustinator si prieten. Eforturile de promovare a cartii pe durata intregului an vor fi recompensate prin vanzari mai mari in industrie.”, declara Mihaela Petrovan, fondatorul targului de carte urban BookLand.

Pentru a dezvolta armonios proiectul librariei online, More than Pub cauta un partener cu experienta relevanta in business-ul cultural, care, impreuna cu echipa pe care si-o va forma, sa implementeze tot ce presupune o librarie online: relatia cu editurile si distribuitorii, gestionarea stocurilor de carti, distribuirea acestora, customer service. Aportul More than Pub consta in ideea de afacere, implementarea si actualizarea continua a librariei online cu oferte fel de fel, promovarea continua si, bineinteles, targul de carte de la AFI Palace Cotroceni.

Cei care doresc sa aplice pentru aceasta oportunitate pot trimite CV-ul, insotit de o scrisoare de intentie, pe adresa office@book-land.ro, pana la 30 iunie 2011. Mai multe informatii se regasesc pe website-ul www.book-land.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.