Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere interactive pentru copii: „Micii meşteri mari” la Muzeul Satului

0

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează în perioada 16 februarie – 3 martie 2013 ateliere interactive pentru copii, dedicate petrecerii timpului liber în mod creativ în ambianţa muzeului.

Înscrise în cadrul programului de pedagogie muzeală pentru anul 2013, intitulat „Micii meşteri mari”, scopul acestor ateliere este cunoaşterea de către copii a tradiţiilor româneşti în ceea ce înseamnă simbolul mărţişorului la originea lui, în satele României, până la formele cunoscute astăzi.

De asemenea, în cadrul aceloraşi ateliere, copii îşi descoperă şi dezvoltă  creativitatea şi imaginaţia, confecţionând sub coordonarea unor meşteri populari felicitări şi mici cadouri de început de primăvară şi pentru ziua de 8 Martie.

afis micii mesteri mari

Înscrierile se fac începând cu data de 4.02.2013, la telefon 021.317.91.10/interior 195 sau la email: muzeulnationalal_satului@yahoo.com.

Coordonator program: Cornel Dumitrescu

Atelierele se vor desfăşura în sălile de pedagogie muzeală din clădirea „Arhondaric”, numărul maxim de copii înscrişi fiind 15 pentru fiecare atelier.

Taxa de participare este de 5 lei de copil, adulţii însoţitori ai copiilor plătesc bilet de intrare.

Programul atelierelor se desfăşoară între orele 10.00-12.00, în zilele de:

–         Sâmbătă şi duminică: 16 şi 17 februarie 2013

–         Sâmbătă şi duminică: 23 şi 24 februarie 2013

–         Sâmbătă şi duminică: 2 şi 3 martie 2013

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.