Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier Handmade Dreamcatcher, editia a II-a

0

 Un dreamcatcher (o plasă de vise) agăţat deasupra patului are puterea de a prinde visele. Pe cele rele le păstrează şi dispar odată cu venirea dimineţii, iar cele bune coboară înspre noi. Imaginează-ţi ce puteri are dacă este făcut chiar de tine sau dacă îl dăruieşti cuiva drag.

Fundaţia Chance for Life te invită marți, 23 octombrie, ora 19.00, la Ceainaria Tea House la un atelier despre cum să… prindem visele. Vom învăţa alături de tinerii de la fundaţie cum să creăm un dream catcher, cum a apărut acesta, vom vorbi despre vise şi visuri, totul într-o atmosferă liniştită, pe muzică americo-indiană.

Când? 23 octombrie, ora 19.00

Unde? Ceainaria Tea House, Bdul George Cosbuc, nr. 13, Sector 4, Bucuresti

Cum? Înscrie-te trimiţând un mail la diana.ferent@chanceforlife.ro.

Numar de locuri: 20

Taxă de participare: 25 lei. Pentru că vorbim de vise şi visuri, cu cei 25 lei pe care îi vei dona la intrare, ne vei ajuta să aducem mai aproape de visurile lor un grup de tineri seropozitivi instituţionalizaţi.

Ce trebuie să aduci? Entuziasm şi visuri de împlinit, toate materialele vor fi puse la dispoziţie de către Fundaţia Chance For Life.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.