Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ambasadorul Marii Britanii a plantat 600 de copaci la Comana!

1

Am aflat de la Promovam Comana ca vineri (12 noiembrie 2010), ambasadorul Marii Britanii împreună cu mai mulţi oameni de afaceri britanici din România au plantat 600 de copaci la Comana, în cinstea Reginei Marii Britanii.

„Yesterday I visited Comana, a beautiful nature reserve and monastery not far from Bucharest. I was there with a large team from the Embassy and a number of our partners from the business community. At the Queen’s Birthday Party this year we undertook to plant a tree for every guest that attended, and so we went to Comana with our shovels to plant 600 trees in this protected nature reserve”.

Sursa: blogs.fco.gov.uk

foto Florin Ghinda (Lipova)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    felicitari pentru initiativa ambasadorului Regatului Unit ! cat priveste promovarea pentru comana este minunat sa o faci cu parapanta si parasuta mai ales primavara cand se provoaca incendierea baltii disparand in flacari sute de mii de cuiburi de pasari cu oua cu tot ,sa vezi paznicii pescariei cum impusca lebede ,sa vezi bombardamentele cu artificii de la casa comana ce sperie salbaticiunile di padure si din balta sau sa vezi muntii de gunoaie din vecinatatea administratiei parcului natural sau muntele de gunui aruncat pe malul lacului in apropierea manastirii de catre pota de renume mondial ana blandiana . in scurt timp si comana va deveni un minunat lac snagov plin de peturi detergenti,s.a.m.d.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.