Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ajuta-i sa mearga la cel mai mare festival multidisciplinar de arta din Dublin unde au fost invitati sa reprezinte Romania

0
Scrie despre Tine organizeaza un eveniment de strangere de fonduri pentru ca are sansa sa duca proiectul la Dublin si inca mai are nevoie de ceva banuti pentru deplasarea pana acolo.
Evenimentul de fundraising va avea loc pe 5 septembrie 2012.
Detalii pe blogul scriescrie.wordpress.com  si pe Facebook aici.

MARATON SCRIE DESPRE TINE- 4, 5 si 6 septembrie

3 evenimente de fundraising si 600 de bilete ale stagiunii 2012-1013 puse in vanzare pana la 5 septembrie, cu pret redus! Actiunea face parte dintr-o campanie-fulger de strangere de fonduri necesare participarii initiatorilor – Vera Ion si Sorin Poama – la cel mai mare festival multidisciplinar de arta din Dublin – Irlanda, unde au fost invitati sa reprezinte Romania. 

Scrie Despre Tine este o platforma independenta de arta initiata in Bucuresti de un grup de tineri artisti incepand cu 2010.  Fara nici o alta finantare decat cea a spectatorilor, acest proiect a crescut de la un spectacol bazat pe povesti personale (”Ich clown”) la un atelier de dramaturgie, apoi inca doua productii independente pe texte bazate pe experiente personale, si in ultimul an la 6 texte noi scrise de participantii la atelier, toate bazate pe povesti personale, si 5 grupe noi cu cate 10 participanti care lucreaza la dezvoltarea de scenarii de teatru. 

Acum trainerii Scrie despre Tine au fost invitati sa participe si sa prezinte proiectul in cadrul Dublin Fringe, cel mai mare festival multidisciplinar de arta din Irlanda. Prin eforturi personale si sustinerea cursantilor fosti sau actuali ai SDT, Vera si Sorin au reusit sa acopere o buna parte din costurile participarii lor la FringeFest. Pentru restul, organizeaza o campanie de strangere de fonduri. Mai au nevoie de 2000 de euro pentru a isi acoperi restul cheltuielilor de transport si cazare pentru perioada 8-23 septembrie. Ajuta-i sa ajunga la Dublin participand la cel putin unul din evenimentele maratonului Scrie Despre Tine desfasurate pe 4, 5, 6 septembrie:

–          4 septembrie ora 19:00 la Muzeul Taranului Roman (in cadrul Festivalului Undercloud)-

”Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie” – detalii aici

–          Pe 5 septembrie ora 18:30, Dianei 4-

”De la Ich Clown la Dublin- eveniment de fundraising Scrie despre Tine” detalii aici

–          Pe 6 septembrie ora 19:00 – Muzeul Taranului Roman (in cadrul Festivalului Undercloud)

”Eu si Cristina”-  detalii aici

De asemenea, la aceste evenimente puteti cumpara un bilet in avans la oricare dintre productiile Sscrie Despre Tine  desfasurate in stagiunea 2012-2013, cu o donatie de 15 ron. Mai multe detalii despre evenimente si spectacolele din repertoriu aici. Biletele in avans se gasesc la toate cele trei evenimente, pe 4, 5 si 6 septembrie.

Aceasta este prima recunoastere la nivel international a proiectului, si poate insemna o etapa de crestere si de apropiere de ce isi propun tinerii artisti sa faca mai departe cu acest proiect: ”Sa cautam solutii si surse de finantare pentru a avea spatiul nostru, in care sa jucam o stagiune formata exclusiv din textele produse in cadrul atelierului, sa formam o companie de teatru care sa produca aceste texte, sa punem bazele unui centru de cercetare care sa prelucreze materialele generate in cadrul atelierului si sa dezvolte noi proiecte si noi echipe de traineri care sa aplice conceptul Scrie despre Tine in medii diferite, pe cerinte si nevoie diferite, si in alte orase decat Bucuresti.” (Vera Ion si Sorin Poama, traineri)

Mai multe despre aceasta campanie aici.

 

Rezervari bilete si detalii:

Vera Ion – 0744.427.583/Sorin Poama – 0754.698.078/scriedespretine@gmail.com

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.