Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

12 decembrie, o seara norocoasa

0
Alaturi de tine putem sa facem din 12 decembrie, o seara norocoasa pentru 60 de copii fara noroc. Miercuri, 12 decembrie 2012, la 19:30 la ceainaria Green Tea strangem bani pentru masa de Craciun a celor 60 de copii de la Casa Florian. Copiii ne-au pregatit colinde, iar fursecurile delicioase si ceaiurile aromate sunt din partea casei in schimbul biletului de intrare. Daca nu ai cumparat deja cadoul pentru cei dragi, vei gasi si un targ de obiecte hand-made. Toate fondurile vor fi donate pentru masa de Craciun a copiilor. Orice alt sprijin este primit cu mare bucurie. 
Evenimentul este organizat de Casuta cu copii, proiect ARENAS, cu sprijinul Junior Chamber International Bucuresti si ceainaria Green Tea. 

Cand : Miercuri, 12 decembrie 2012, de la 19:30
Unde : ceainaria Green Tea, Str. Dr. Burghelea Nr. 24, Sector 2, Bucuresti http://greentea.ro/contact/
De ce? Pentru masa de Craciun a celor 60 de copii de la Casa Florian
Intrare: 25 lei (ceaiul si fursecurile sunt din partea casei)
Vrei sa donezi si nu poti ajunge la eveniment? Asteptam un e-mail la: casutacucopii@yahoo.com 

Casa Florian este locul unde zilnic 60 de copii pe care norocul i-a ocolit in viata primesc o masa calda si sprijin pentru a merge la scoala. Casa Florian este un centru de zi creat si sustinut de fundatia Joyo (www.joyo-foundation.ro/) pentru copii marcati de saracie, neglijenta si abuzuri. 

Anul trecut, la evenimentul de strangere de fonduri pentru copiii din centrul de zi Casa Florian s-au strans 4046 lei, la care se adauga donatii direct in contul fundatiei de 1730 lei. Cu acesti bani a fost pregatita masa de Craciun a copiilor din Casa Florian, s-a platit factura pe luna ianuarie a centrului (1039 lei) si au fost ajutate cateva familii foarte sarace cu alimente si cu plata intretinerii, a lemnelor si a buteliilor. 

 
Detalii despre evenimentul din 12 decembrie 2012 si pe Facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.