Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

START pentru Oradea City Running Day

0

Au inceput pregatirile pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei din Oradea – Editia a II-a a Semimaratonului International Oradea City Running Day, care va avea loc in data de 16 septembrie 2012.

 

Sub sloganul „Oradea in miscare!”, organizatorii evenimentului – Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor estimeaza participarea a circa 1000 de alergatori, din toate colturile tarii si din strainatate.

Probe pentru toate varstele

In functie de varsta, experienta si conditie fizica, cei care doresc sa participe la eveniment au de ales intre mai multe probe: Semimaraton individual 21 km; Semimaraton stafeta in 2 (2×10,5km); Semimaraton stafeta in 4 (4×5,25 km); Cursa populara 5 km; Cursa copiilor 1 km.

Participantii au ocazia sa se antreneze pentru concurs pe pista de alergare din padurea Baile Felix pe data de 11 august si 1 septembrie la ora 10.00. Taxele de inscrierela eveniment pana in data de 1 septembrie sunt urmatoarele: 15 Euro- semimaraton individual; 28 Euro- stafetasemimaraton in 2; 50 Euro- stafetasemimaraton in 4.

Toti participantii vor primi un tricou oficial al concursului cu numar, un chip pentru contorizarea timpului dar si o medalie de finisher. Pe tot traseul concursului vor avea acces la punctele de revitalizare, cu apa plata, bauturi energizante, fructe si altele.

Atractia evenimentului: Campionatul National de Semimaraton

Anul acesta, in cadrul Oradea City Running Day va fi  organizat si Campionatul National de Semimaraton pentru sportivii legitimati din tara. Concursul este organizat de Federatia Romana de Atletism si reprezinta un criteriu de selectie pentru Campionatul Mondial de Semimaraton din octombrie, organizat la Kavarna (Bulgaria).

“Suntem foarte bucurosi ca si Oradea se afla pe harta Internationala a oraselor unde se organizeaza astfel de concursuri, de masa si ca acest eveniment este cel mai mare concurs de sport de masa, al orasului, unde se poate alerga pe strazile orasului, intr-un cadru organizat, de nivel international”, a declarat Deme MolnarJozsef, presedintele ClubuluiXterra Sport Bihor.

 

Despre Oradea City Running Day

Prima editie a Oradea City Running Day a fost organizata de Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor in septembrie, anul trecut. Desfasurat sub sloganul Alearga pentru sanatatea ta”, evenimentul a avut ca scop popularizarea miscarii in randul cetatenilor dar si cresterea gradului de constientizare a beneficiilor pe care sportul le are asupra sanatatii. Oradea City Running Day 2011 a reunite 700 de alergatori din trei tari si peste1000 de sustinatori.

Editia a doua a Oradea City Running Day se va desfasura pe data de 16 septembrie 2012. Inscrierile la concurs se fac pe pagina oficiala www.oradeacityrunningday.ro pana in data de 10 septembrie 2012.

Partenerii oficiali ai acestui eveniment sunt:

Primaria Municipiului Oradea, Consiliul Judetean Bihor, Oradea Transport Local (OTL), Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Atletism, Asociatia Firmelor Bihorene, Edelweiss constructii.

Sponsori principali: Europlast Romania, Proenerg

Sponsori: Ecobihor, Ideart, Izvorul Minunilor – apa oficiala

Contact: Tel: 0741/616399 Email: info@oradeacityrunningday.ro

Persoana de contact: Deme-Molnar Jozsef

Site web: www.oradeacityrunningday.ro

Citeste mai mult: 3,2,1… START Oradea City Running Day 

Sursa: comunicatedepresa.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.