Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Solidari în fața Covid-19. Platforma timotion.ro este deschisă pentru donații.

0

Timotion: Ne confruntăm cu o situație fără precedent în istoria recentă a orașului și a tării noastre: intrarea în stare de urgență datorită răspândirii unui virus înalt contagios. În acest moment, mai mult ca niciodată, destinul unui bolnav poate fi schimbat de orice detaliu, contra-cronometru.

Spitalele din Timișoara au nevoie de sprijin, iar fiecare dintre noi are puterea de a spori resursele cu care medicii salvează vieți. Pentru colectarea rapidă și transparentă de fonduri care să ajute la achizitionarea de echipamente și consumabile necesare luptei împotriva COVID-19, echipa Timotion pune la dispoziție platforma timotion.ro. Ne asumăm să identificăm și să transferăm donațiile către acele entități care asigură cea mai eficientă utilizare a resurselor. Următoarele zile sunt critice pentru comunitățile și familiile noastre. Împreună, printr-o acțiune responsabilă, putem depăși cu pierderi minime acest moment intens de criză.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.