Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 4000 de persoane vor să fie la startul Timotion în 22 aprilie

0

Peste 4000 de persoane vor să fie la startul Timotion în 22 aprilie

Cel mai mare eveniment de alergare din Timişoara, în scop caritabil, care are loc în 22 aprilie 2018, a înregistrat o creştere a numărului de participanţi cu aproximativ 30 la sută faţă de ediţia de anul trecut.

S-au încheiat înscrierile pentru a patra ediţie Timotion, cu 4154 de persoane înscrise, dintre care 3417 de persoane sunt şi confirmate. Suma adunată din taxele de participare, care urmează să fie donată celor 18 proiecte beneficiare ale programului, este de 162.000 de lei. Organizatorii, Asociaţia Club Sportiv Alergotura şi Fundaţia Comunitară Timişoara, îndeamnă publicul să continue donaţiile în următoarele zile pentru a atinge întreaga sumă necesară ca toate proiectele să fie realizate: 275.000 de lei.

Implicarea în Timotion este posibilă pentru toată lumea. Chiar dacă sunt persoane care nu vor alerga şi nu sunt prezente la start, dar vor să facă parte din această comunitate, pot să facă donaţii pentru proiectele Timotion. Cât de mică e suma, dacă sute chiar mii de persoane răspund la acest apel şi susţin fenomentul de implicare şi participare civică, vom reuşi împreună să sprijim iniţiatorii proiectelor şi să contribuim la dezvoltarea comunităţii”, a spus Cristina Potra Mureşan, coordonator Timotion.

Donaţiile se pot face în două feluri:

  • Prin accesarea site-ului timotion.ro, secţiunea Donează Acum! De unde se pot alege proiectul sau proiectele pentru care cei interesaţi vor să doneze
  • Prin a deveni Campion Timotion, ceea ce înseamnă că o persoană adună donaţii de la familie, prieteni, colegi pentru unul dintre cele 18 proiecte.

A patra ediţie Timotion are loc în 22 aprilie 2018, în Piaţa Libertăţii, de la ora 9.00, când are loc startul primei curse dintre cele 6. Evenimentul poate fi urmărit live la următorul link: https://livestream.com/Romania-Live-Events/Timotion2018.

Până atunci, Alergotura mai organizează o tură de alergare specială, în 14 aprilie, de la ora 9.00, ca să pregătească traseele curselor şi să le cureţe de gunoaie. Toţi cei interesaţi pot participa, cu rugămintea din partea organizatorilor de a avea mănuşi. Detalii despre tura de alergare în scop ecologic: https://www.facebook.com/events/847185072151066/.

 

Detalii despre proiecte, curse și programul evenimentului sunt pe site-ul evenimentului www.timotion.ro. Publicul este invitat să urmărească noutățile și pe pagina de Facebook Timotion.

Timotion are loc cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara, precum şi datorită susţinerii sponsorilor: MGI Coutier, Flexik Automation, Visma, Profi, Ness, Continental și a numeroși parteneri și colaboratori.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.