Campanii de sterilizare gratuită pentru câinii și pisicile de rasă comună din Glina, Cernica și Dascălu

0

Campanii de sterilizare gratuită pentru câinii și pisicile de rasă comună din Glina, Cernica și Dascălu, organizate de Consiliul Județean Ilfov, Animal Society și Four Paws International

Parteneriatul dintre Animal Society, Four Paws International și Consiliul Județean Ilfov, prin Protecția Animalelor Ilfov, continuă și în 2023, an care începe cu mai multe campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună din județ.

Astfel, în perioada 10-13 ianuarie, clinica veterinară Animal Society va fi prezentă în Glina, între 16 și 20 ianuarie – în Cernica și între 25 și 31 ianuarie – în Dascălu.

Ne mândrim cu rezultatele foarte bune ale colaborării noastre cu Consiliul Județean Ilfov, iar pentru anul care tocmai a început, pregătim noi programe împreună. Pe 10 ianuarie, demarăm seria campaniilor de sterilizări gratuite din județ, în Glina. Ilfovenii sunt cetățeni responsabili și implicați și suntem siguri că vor răspunde pozitiv campaniilor noastre, care le sunt puse la dispoziție gratuit, pentru binele animalelor și pentru bunăstarea comunităților din care fac parte. Suntem aici pentru ei.” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society.

Continuăm pentru că sunt mulți care n-au înțeles că numărul animalelor de pe străzi pleacă din curțile noastre. Continuăm pentru că sunt mulți care își țin porțile larg deschise și își lasă animalele pe uliță să se înmulțească necontrolat. Continuăm până vom înțelege că într-o comunitate civilizată, legea nu-i tocmeală. Câinii trebuie sterilizați, microcipați și întegistrați în RECS. Veniți cu animalele voastre la sterilizat, este gratuit. Complet gratuit. Le mulțimim celor de la Animal Society că ne ajutăm să construim societatea civilizată pe care ne-o dorim cu toții. – Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor CJ Ilfov

Locațiile în care va fi prezentă echipa de medici veterinari ai Animal Society sunt:

  • Glina – Strada Parcului nr. 31

  • Cernica – Strada Traian nr. 12

  • Dascălu – Strada Mureș nr. 12

Cei interesați sunt rugați să își programeze animalul de companie pentru sterilizare, la numărul de telefon 0751.235.009, începând de marți, 10 ianuarie.

Mai multe informații despre Animal Society

www.animal-society.org

Facebook: https://www.facebook.com/animalsocietydfp

Mai multe informații despre Consiliul Județean Ilfov

www.cjilfov.ro

Facebook: https://www.facebook.com/CJIlfov

Mai multe informații despre Protecția Animalelor Ilfov

www.ilfovadopta.ro

Facebook: bit.ly/3Itm3ff

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.