Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ZILE DE TURISM 2015 Primavara aceasta se numãrã turiştii!

0

În săptămâna 10-17 mai va avea loc cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului „Zi*le de Turism – Săptămâna Turistului Clujean” sub egida Organizaţiei Studenţilor pentru Turismul Românesc (OST). Proiectul  se doreşte a fi printre cele mai captivante momente ale anului pentru tinerii dinamici, pasionaţi de călătorii, aventură sau turism în general.

Evenimentele care alcătuiesc portofoliul Zi*le de Turism sunt:

1. Târgul de Turism Montan, de Aventură şi Sporturi Extreme „Mocăniţa” se desfăşoară în acest an pe parcursul a trei zile consecutive 15-17 mai 2015 în Piața Muzeului. OST-iştii doresc ca prin acest eveniment să faciliteze comunicarea dintre asociațiile şi firmele care promoveaza sportul extrem şi publicul interesat de aceste activități. Atracţia târgului o va reprezenta, ca în fiecare an, panoul de căţărări, ce va fi amplasat în imediata apropiere a centrului medieval al Clujului – Parcul “I.L.Caragiale” . Orar 10:00-18:00.

Event: https://www.facebook.com/events/829658237089917/

2. “Zi*le de Mişcare” reprezintă o campanie de promovare a sporturilor urbane active care pot deveni o cutumă în rândul tinerilor care doresc să-și mențină tonusul și sănătatea prin mișcare urbană. Activitățiile din cadrul acestei campanii se vor desfășura pe parcursul a trei zile, marcând vizibil Săptămâna Turistului Clujean:

12 mai 2015: tură organizată cu bicicletele în Cluj Napoca;
13 mai 2015: alergare in Parcul Mare
14 mai 2015: traseu de role in Parcul Iulius
Toate activitățiile vor demara începând cu orele 18:00 și se vor desfășura pe parcursul a unei ore.
Event: https://www.facebook.com/events/1441554502807101/

3. “Zi*le de Aventură” reprezintă o campanie de promovare și susținere în rândul tinerilor a sporturilor care pot fi practicate în mediul natural. Activitățiile desfășurate în cadrul acestei campanii se vor derula pe parcursul a trei zile consecutive din Săptămâna Turistului Clujean și presupun:

15 mai 2015: echitație
16 mai 2015: rafting
17 mai 2015: parapantism
Event: https://www.facebook.com/events/1003189899706085/

4. Conferinţa “Care este Everestul tău?” va conține o serie de proiecții/discuţii avându-i ca invitaţi pe alpiniștii cu un palmares deosebit: Vasile Cipcigan, Tiberiu Pintilie şi Mihnea Prundeanu.
Conferința va avea loc în data de 11.05.2015 începând cu ora 18:00 la localul La Cizmarie.
Event: https://www.facebook.com/events/478932345589358/

5. Treasure Hunt (Vanătoarea de comori) este o cursă pe echipe, care vor urma un traseu prestabilit. Evenimentul va avea loc pe 10 mai, începand cu ora 10:00, iar startul se va lua din fața Casei de Cultură a Studenților. Echipele pot fi formate din maxim 4 persoane, iar înscrierea în competiție se face de pe blog-ul Organizației Studenților pentru Turismul Românesc

AfisZDT2

 

www.ziledeturism.osturism.ro. Taxa de participare: 20 RON/echipă & premii foarte atractive!
Event: https://www.facebook.com/events/1581505712088231
Pentru mai multe detalii urmăriți activitatea paginii noastre de facebook
www.facebook.com/osturism !

Vă așteptăm cu drag să luați parte la evenimentele dedicate vouă, turiștilor clujeni!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.