Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinarii și Cursuri de Educație digitală pentru Părinți: Siguranța Copiilor pe Internet

0

În contextul creat de pandemia Covid-19 și mutarea școlii în mediul online, timpul petrecut de copii în mediul online a crescut considerabil. Odată cu acestea, au devenit priorități siguranța copiilor pe internet și comunicarea cu aceștia, pentru a-i putea feri de pericolele din mediul online și  a le  forma obiceiuri sănătoase privind activitatea din mediul online (timp, conținut, socializare).

Alex Peneș, fondatorul platformei de cursuri online Grow-Master Academy, părinte și marketer online, a creat astfel o serie de webinarii gratuite și un program prin care aduce părinților informații la zi despre siguranța pe internet, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere relațional părinte-copil.
ONLINE în 2020 pentru Părinți
Webinarii gratuite în săptămâna 12-18 octombrie 2020 
Săptămâna aceasta, 12-18 octombrie, vă puteți înscrie și viziona o serie de 3 Webinarii Gratuite, cu specialiști invitați:
Webinariile înregistrate și înscriere, pe această pagină: 
În plus, Alex Peneș vă invită într-un program de 6 săptămâni, care va începe pe 27 octombrie: Protejează-ți copilul de pericolele din mediul Online”. 
Detalii despre acest program în 6 module, cu ghidare săptămânală, aici: https://growmaster-academy.ro/protejeaza-ti-copilul-de-pericolele-din-mediul-online.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.