Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar: ONG-urile și șomajul tehnic în contextul coronavirus

0

În contextul generat de pandemia coronavirus în România și la nivel global, programul #CreștemONGuri #ÎnStareDeBine vine în întâmpinarea nevoilor organizațiilor neguvernamentale cu un webinar pe tema suspendării temporare a contractului individual de muncă din inițiativa angajatorului potrivit OUG30/2020 (cunoscut în limbajul comun ca șomaj tehnic).

Vom discuta condițiile în care acesta poate fi accesat de către angajatorii organizații neguvernamentale.

Sursa: aici.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Kinstellar, societate de avocatură care dispune de una dintre cele mai extinse reţele de birouri de avocatură din regiune, biroul din București totalizând 35 de avocați care, în ultimii 10 ani, au fost implicați în cele mai importante tranzacții din România.

Printre aspectele ce vor fi abordate în cadrul webinarului se numără:
• condiții de accesare a șomajului tehnic
• durata acestei măsuri
• obligațiile angajatorului pe perioada suspendării
• informații de comunicat salariaților
• alte aspecte procedurale (cum se depune dosarul, este nevoie sau nu de semnătură electronică etc)

Evenimentul se adresează EXCLUSIV organizațiilor neguvernamentale.

Organizațiile interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de aplicare disponibil la https://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=1fcf5b7c-ac94-4954-bcd0-f8e6f5feaa78, până cel târziu miercuri, 8 aprilie, ora 10:30.

Odată înscrise, organizațiile vor primi un email cu toate detaliile de participare, la finalul zilei în care s-au înscris.

Pentru mai multe întrebări, persoana de contact este Simona Constantinescu – simona.constantinescu@fdsc.ro.

#ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #Kaufland
#InStareDeBine #FDSC #ONG

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.