Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar: Google Adwords pentru ONG-uri

0

Pe 19 februarie, TechSoup Romania organizeaza un nou training online pentru ONG-uri despre programul „Google Ad Grants pentru ONG-uri”.

Trainingul va dura 60 de minute si va incepe la ora 18.00. Inscrierea la acest webinar este gratuita si deschisa oricarui ONG membru in comunitatea TechSoup, in limita locurilor disponibile. Daca organizatia ta nu este inca membra in comunitatea TechSoup, te poti inscrie gratuit, in doar cativa pasi simpli.

Publicitate gratuita pe Google pentru ONG-uri

La TechSoup Romania, folosim Google Adwords pentru ONG-uri de aproape 1 an de zile. In tot acest timp, traficul pe site-ul nostru s-a dublat iar vizibilitatea proiectelor noastre este mult mai mare. Credem ca si organizatia ta neguvernamentala ar putea beneficia de acest program. Tocmai de aceea, l-am invitat pe Radu Stoica (Analytical Lead la Google Romania) sa ne vorbeasca despre:1. Cum aplici pentru programul Google Adwords pentru ONG-uri? (sfaturi utile pentru orice incepator)

2.  Cum setezi o prima campanie de reclame pe Google pentru ONG-ul tau? (cum se face, cat timp iti trebuie si cum administrezi o campanie)

3. Exemple de bune practici – ONG-uri din Romania care folosesc deja Google Adwords

Visual-webinar-Google-AdGrants

Despre trainer

Radu Stoica este Analytical Lead la Google Romania si are o experienta de peste 6 ani in marketing online. A lucrat deopotriva pentru companii mici, medii si mari din diferite industrii (telecom, ospitalitate, auto, software, FMCG, e-commerce si consultanta). Radu este specializat in SEO, SEM, PPC, Web Analytics, User Psychology, Social Ads, Online Advertising si Display.

Despre TechSoup Romania

TechSoup Romania ofera tehnologie si resurse de invatare pentru ONG-uri. Pe langa accesul la produse software de la donatori internationali precum Bitdefender, Adobe, Microsoft, Cisco, Symantec si SAP, TechSoup faciliteaza traininguri si webinarii gratuite pentru ONG-uri. Afla mai multe pe www.techsoup.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.