Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar despre fotografia de stoc pentru ONG-uri

0

Imagini cât 1.000 cuvinte pentru ONG-ul tău: webinar despre băncile de imagini și fotografia de stoc

Fotografiile și ilustrațiile pe care le folosești te pot ajuta să crești impactul muncii organizației tale. Dar nu orice fotografie găsită online poate fi utilizată gratuit și nu orice dimensiune a fotografiei poate fi folosite pentru tipar.

afis-webinar-fotografie-de-stoc

Vino să înveți cum să folosești fotografia de stoc și băncile de imagini pentru a crește impactul vizual al organizației tale în online sau tipar, într-un webinar organizat de TechSoup Romania împreună cu Dreamstime, pe 20 februarie 2014, de la ora 18:00.

Împreună cu Viorel Dudău, Senior Editor al Dreamstime, una dintre cele mai mari bănci de imagini din lume, vei învăța despre:

  • Ce tipuri de imagini poți găsi în băncile de imagini și cum le poți utiliza.
  • Tipuri de rezoluții și suporturi.
  • Drepturi de autor și licențiere.

Dacă faci parte dintr-o organizație neguvernamentală membră a comunității TechSoup, înscrie-te la trainingul gratuit completând acest formular online.

Vrei să participi la webinar însă ONG-ul pe care-l reprezinți nu face parte din comunitatea TechSoup? Urmează 3 pași simpli și înscrie-ți gratuit organizația neguvernamentală în cea mai mare comunitate de ONG-uri interesate de tehnologie:https://www.techsoup.ro/joinDupă înscriere, vei putea participa la traininguri online organizate de TechSoup și vei avea acces gratuit la resurse de învățare despre tehnologie.

Află mai multe despre acest webinar, accesând acest link. Informații suplimentare despre TechSoup și programele de învățare despre tehnologiei sunt disponibile pe www.techsoup.ro sau prin e-mail la contact (at)techsoup.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.