Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa faci parte din LumeBuna?

1

Timp de 2 ani, LumeBuna.ro a adus in prim plan, mii de stiri despre proiecte desfasurate in Romania si oamenii care se afla in spatele lor, demonstrand ca SE POATE si a strans laolalta mii de oameni care prin gesturi simple, prin imbratisari si zambete, au facut o diferenta in jurul lor.

Acum, a venit momentul sa crestem si mai mult si astfel, ne cautam noi voluntari dornici sa se implice in promovarea Lume Buna prin gasirea si generarea de continut relevant, moderarea stirilor, raspandirea informatiilor pe retelele sociale Facebook si Twitter, realizarea unei strategii de comunicare si multe altele.

Oportunitatile oferite de Lume Buna pot fi privite ca o experienta si o provocare pentru dezvoltarea ta. Astfel, vei avea ocazia sa te familiarizezi si mai mult cu retelele sociale (Social Media), sa scrii articole si interviuri ca jurnalist Lume Buna, sa fii editor si sa te ocupi de partea de PR.

In plus, vei avea acces la unele evenimente la care suntem parteneri si vei participa la trainingurile pe care le vom organiza pentru voluntari, precum si la intalnirile periodice ale voluntarilor Lume Buna.

Daca ti-am trezit interesul si esti din Bucuresti, in aceasta pagina http://www.lumebuna.ro/de-ce-lume-buna/fii-voluntar-lume-buna/ gasesti infomatii despre oportunitatile de implicare alaturi de Lume Buna si asteptam cu nerabdare, aplicatia ta!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.