Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ViitorPlus cauta fundraiser si organizator eveniment plantare

0

Esti pasionat de dezvoltare durabila? Protectia mediului inconjurator a devenit mai mult decat o preocupare personala? Ai experienta in organizare de evenimente si fundraising? Vrei sa ai un impact personal pozitiv in cauze sociale si de mediu prin activitatea de zi cu zi de la serviciu?

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila CAUTA Fundraiser si organizator eveniment plantare in cadrul proiecului “Adopta un copac!”

Asociatia ViitorPlus doreste sa angajeze o persoana dedicata full-time pentru activitatea de strangere de fonduri (Fundraiser), care in perioada de proba de 3 luni sa organizeze evenimentul de plantare din toamna 2010 ca parte a proiectului „Adopta un copac!”. Profilul de baza a persoanei recrutate va fi cel a unei persoane care are experienta pe partea de strangere fonduri sau vanzari, cu abilitati de networking si o baza buna de contacte cu persoane juridice obtinuta din activitatea profesionala anterioara.

In aceasta perioada de proba de 3 luni, persoana se va acomoda cu proiectele ViitorPlus si conceptul de dezvoltare durabila, putand construi astfel o baza solida pentru a continua colaborarea pe pozitia de Fundraiser pentru proiecte ViitorPlus. Ca si organizator de evenimente de plantare in cadrul proiectului “Adopta un copac!”, profilul cautat este cel a unei persone cu abilitati de management de proiect: organizata, dinamica, pragmatica, interesata de activitati logistice si de coordonare a maselor de voluntari.

Acceseaza detalii legate de fisa postului in link-ul de mai jos:

Pentru a aplica, te rugam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie la hr[at]viitorplus[punct]ro pana la data de 3 septembrie. Persoanele care se incadreza in cerintele postului vor fi chemate la interviu in perioada 5-7 septembrie 2010. In final, vor fi alesi 3 candidati care vor lucra part-time pentru asociatia ViitorPlus (set de sarcini individuale si de grup) in perioada 13-30 septembrie 2010, in regim de voluntariat – ca perioda de proba, invatare si tranzitie. Dupa aceasta perioada de 3 saptamani, vom alege o persoana care va fi angajata incepand cu 4 octombrie 2010.

Te asteptam si iti dorim succes!
Echipa ViitorPlus

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.