Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ursus Breweries a dat startul programului de formare profesionala Graduate Trainee „Brew Your Future” 2020

0

Ursus Breweries a lansat în cursul lunii februarie programul Graduate Trainee „Brew Your Future” destinat studenților în ultimul an de studiu, tinerilor absolvenți de studii superioare și masteranzilor. Perioada de recrutare pentru pozițiile de Graduate Trainee este deschisă până la finalul lunii mai, iar candidații selectați se vor alătura echipei companiei în vara acestui an.

Astfel, Ursus Breweries urmărește să recruteze tineri care se află la începutul carierei pentru posturile disponibile în departamentele Comercial, Financiar și Tehnic. Rolurile cu specific tehnic sunt în fabricile Ursus Breweries din Brașov, Buzău și Timișoara, iar cele din departamentele Comercial și Financiar sunt în București.

 „Programul Graduate Trainee „Brew Your Future” își propune să atragă tineri talentați care își doresc o carieră în industria berii. Structura programului le oferă participanților ocazia unică de a face parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care Asahi Breweries Europe Group își desfășoară activitatea. Pe  durata celor 12 luni ale programului,  participanții  vor vizita berării, se vor putea alătura forței de vânzări pe teren și vor avea ocazia de a lucra autonom pe proiecte, într-un mediu care le permite să învețe și să se distreze. Schimbarea departamentului la fiecare trei-patru luni îi ajută pe aceștia să obțină o perspectivă de ansamblu asupra organizației și să ia contact cu profesioniști cu experiență. De asemenea, participanții sunt ghidați de mentori cu senioritate în companie, care îi ajută să se dezvolte și să-și cultive capacitatea de a pune în practică noile cunoștințe în munca de zi cu zi.”, a declarat Zuzana Balejová, Vicepreședinte Resurse Umane Ursus Breweries.

Candidații recrutați până la finalul lunii mai vor fi integrați în echipe cu experiență solidă în domeniile comercial, tehnic și financiar, iar sub îndrumarea mentorilor au oportunitatea de a gestiona proiecte și de a-și fructifica atuurile, dar și de a-și dezvolta aptitudinile într-un mod creativ și responsabil. În cadrul Programului Graduate Trainee, cu o durată de un an, candidații iau contact cu specialiști din mai multe arii funcționale.

Studenții, absolvenții sau masteranzii care sunt în căutarea unui astfel de program de formare profesională pentru startul carierei, pot găsi mai multe informații despre programul „Brew Your Future” pe pagina dedicată Ursus Breweries, la secțiunea Cariere: https://ursus-breweries.ro/cariere/pozitii-disponibile/

 

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Grolsch, Stejar, Azuga, Asahi Super Dry, St. Stefanus și B-Life, alături de marca de cidru Kingswood. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro  și www.desprealcool.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.