Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un mesaj de multumire pentru fiecare viata salvata

0

Salvati Copiii a reușit să ajute 3.600 de nou-născuți să trăiască.

Până în prezent, Salvaţi Copiii a reuşit să doteze 18 maternităţi cu echipamentele necesare menţinerii în viaţă a 3.600 de nou nascuti prematur.

salvati copiii

Câţiva dintre micuţii salvaţi de-a lungul timpului de programul de modernizare a secţiilor de nou-născuţi iniţiat de Salvaţi Copiii au un mesaj pentru toţi cei care s-au implicat în programul de redirecţionare a 2% către maternităţile din România.

Pe lângă împărtăşirea recunoştinţei copiilor care astăzi sunt bine, Salvaţi Copiii aminteşte că 25 Mai este ultima zi în care se mai pot redirecţiona 2% din impozit către salvarea celor 1.900 de bebeluşi care mor anual în maternităţile din România.

“În România, de la an la an, mii de copii vin pe lume fără nicio şansă de a supravieţui, în principal din lipsei echipamentelor din materninati. Ca într-o loterie, unii dintre ei au, însă, “norocul” de a se naşte într-un spital dotat corespunzător pentru naşterile premature. Prin filmul pe care vi-l prezentăm azi, câţiva le mulţumesc celor care au realizat că printr-un gest atât de simplu, precum redirecţionarea a 2% din impozit către programul nostru de modernizare a maternităţilor, le-au redat dreptul la viaţa.” – Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv Salvaţi Copiii.

Vă invităm să urmăriţi filmul de mulţumire aici:

https://www.youtube.com/watch?v=iABuLwj1w24&feature=youtu.be

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.