Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele zile de înscriere la Shakespeare School Essay Competition!

0

Au mai rămas doar câteva zile până când tinerii pasionaţi de limba engleză se pot înscrie în concursul naţional de creaţie în limba engleză: 2012 Shakespeare School Essay Competition.

Doar cu un eseu în limba engleză se pot caştiga premii, atât pentru elevi, cât şi pentru profesorii coordonatori!

Premii pentru marii castigatori:

4 TABERE DE 2 SAPTAMANI ÎN ANGLIA

cursuri gratuite de limba englezã

– taxe de înscriere la examene internaţionale de limba englezã

– cãrţi si dictionare

– camere foto


Premii pentru profesori:

Primii 20 de profesori cu cei mai mulţi elevi înscrişi in concurs, vor primi cadou cursuri de training online (ELT Advantage Course)

Toţi profesorii de limba engleză care vor trimite minim 15 participanţi la 2012 Shakespeare School Essay Competition vor primi un „Certificate of Merit” din partea centrului nostru.

 

Participarea este gratuită!

Termenul limită pentru trimiterea eseurilor este Miercuri, 28 martie 2012, ora 00,00!

 

Temele propuse pentru eseuri sunt inedite şi reprezintă o provocare pentru tinerii creativi. Pornind de la ideea Anului European al solidarităţii între generaţii, elevii de gimnaziu (11-14 ani) îsi vor imagina cum este să fii adult pentru o zi, iar liceeni (15-19 ani) vor avea de realizat un eseu despre conformismul şi/sau nonconformismul tinerei generaţii.

Detalii pentru inscriere pe pagina oficială a concursului:
www.shakespeare-school.ro/concurs

 

Organizator: Shakespeare School
Website: www.shakespeare-school.ro
Blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

Sub egida:

Partener principal: Mirunette International Education

Sponsori: Studio Cambridge, Harrow House International College, Cohn and Jansen JWT, Simaco Advertising, Vitastal Consulting

Parteneri educationali: British Council, Fischer International, Carturesti, Federatia Nationala a Asociatilor de Parinti

Parteneri media: TVR, Kiss FM, B24 FUN, Mediafax, Curientul National, Teen Press, Asociatia Young Initiative, Calificativ.ro, Studentie.ro, Clopotel. Ro, Romania Pozitiva, Presa in blugi, Amdoar18ani.ro., Zurli


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.